Λαχτάρα στη θάλασσα για την Λάουρα Νάργες! - Τι συνέβη με την όμορφη παρουσιάστρια;

Τι έπαθε;

Λαχτάρα στη θάλασσα για την Λάουρα Νάργες! - Τι συνέβη με την όμορφη παρουσιάστρια;

Λαχτάρησε η Λάουρα Νάργες μέσα στη θάλασσα! Η γλυκιά "Λαουρίτα" βρέθηκε στη Βουλιαγμένη με την φίλη της Σόφη Πασχάλη και αποφάσισαν να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ και παιχνίδια.

Η σύντροφος όμως του Μιχάλη Μουρούτσου δεν περίμενε αυτό που θα της συνέβαινε και φυσικά ο φακός του youweekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει το σκηνικό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Τότε κατάλαβα ότι είναι πατέρας μου!" - Αποστομωτική απάντηση παίκτριας του Survivor για τον μπαμπά της!

Μετά το μπάνιο και το καφεδάκι που ήπιαν οι δυο φίλες άρχισαν τα παιχνίδια. Η Σόφη Πασχάλη έχει πάθος με τα σπορ και αυτό δεν το έχει κρύψει ποτέ. Η Λάουρα έχει φοβία με το νερό, πράγμα που έγινε γνωστό κατά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Δείτε ακόμη: Απίστευτη καταγγελία για το οικόπεδου ... θανάτου! - "Ο ιδιοκτήτης απαγόρευσε να..."

Η ίδια κάνει προσπάθειες να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη φοβία και ποια καλύτερη ευκαιρία, με την φίλη της που είναι εξπερ στο πλάι της.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Και όμως η Μαρία Τσούτσια ήταν στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη Jr! - Παρασκήνιο

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει sup και να ανέβει σε θαλάσσιες σανίδες. Αν και στην αρχή μπήκε "φουριόζα" στο τέλος και αφού πάτησε το πόδι της στη στεριά άρχισε να κάνει το σταυρό της αφού η ψυχή της είχε πάει στην... Κούλουρη!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο άγνωστος (χοντρός!) καβγάς για τα μάτια μιας γυναίκας - Έκαναν την παραλία ρινγκ οι δυο... θερμόαιμοι παίκτες!

Τόσο οι εκπαιδευτές όσο και η Σόφη Πασχάλη φυσικά, αντικρίζοντας το θέαμα της κοψοχολιασμένης Λαουρίτας έσκασαν στα γέλια!