Τζένη Καρέζη: Η νύχτα που ένας μεγάλος έρωτας ... έριξε "τίτλους" τέλους!

Ο λόγος που χώρισε με τον  Ζάχο Χατζηφωτίου!

Τζένη Καρέζη: Η νύχτα που ένας μεγάλος έρωτας ... έριξε

Ένα θυελλώδης έρωτας, ήταν αυτός της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου!

Σε αφιέρωμα για την Τζένη Καρέζη, το περιοδικό "Down Town" και η Φανή Πλατσατούρα, έκανα αναφορά σε ένα απόσπασα από το βιβλίο του Ζάχου Χατζηφωτίου- ενώ μετά αυτό εκείνη την στιγμή οι δύο τους δεν ήταν πλέον μαζί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Tάκης Ζαχαράτος: Για πρώτη φορά προκαλεί δάκρυα και όχι ... γέλιο!

Διαβάστε το απόσπασμα:

"Ένα βράδυ της ανακοίνωσα ότι θα βγω έξω με τους φίλους μου να διασκεδάσω. "Εντάξει, αγάπη μου, πήγαινε να περάσεις καλά, εγώ θα μείνω στο σπίτι", μου απάντησε.

Δείτε ακόμη: Λαχτάρα στη θάλασσα για την Λάουρα Νάργες! - Τι συνέβη με την όμορφη παρουσιάστρια;

Ήταν βράδυ Τσικνοπέμπτης, θυμάμαι, λίγο μετά τις έντεκα. Αποφάσισα να πάω σε ένα πάρτι στην Αθηναία. Εκεί που χόρευα με την παρέα μου, λοιπόν, εμφανίζεται δίπλα μου μια ψηλόλιγνη, μαυροντυμένη φιγούρα, που άρχισε να μου κολλάει και να μου κουνιέται. Ήταν ντυμένη Ντόμινο.

Δείτε ακόμη:

Επέμενε στο φλερτ και στα χάδια και δεν ήθελα πολύ για να πέσω. Την έψησα, λοιπόν, και πήγαμε σε μια γκαρσονιέρα που διατηρούσα τότε στην οδό Πατησίων. Εδώ να δώσω μια συμβουλή προς παντρεμένους: οι γκαρσονιέρες, όπου πηγαίνεις τις γκόμενες, φρόντισε να είναι σε πολυσύχναστους δρόμους. Αν δεν είσαι παντρεμένος, τότε τις πας στο σπίτι σου. Φτάνουμε, αρχίζουμε να γδυνόμαστε και τραβά τη μάσκα. Έπαθα σοκ. Ήταν η Τζένη Καρέζη. "Αγάπη μου, σε είχα καταλάβει, αλλά ήθελα να δω αν θα φτάσεις μέχρι τη γκαρσονιέρα", της είπα"