Η ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση της Σπηλιώτη λίγο πριν το τραγικό τέλος και το "αγκάθι" στην ψυχή της ηθοποιού...

Τι είχε γράψει η ηθοποιός;

Η ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση της Σπηλιώτη λίγο πριν το τραγικό τέλος και το

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Μάτι Αττικής. Οι απανθρακωμένοι συμπολίτες μας ταυτοποιούνται ο ένας μετά τον άλλον. Οι ελπίδες να βρεθεί κάποιος από τους αγνοούμενους ζωντανός όλο και λιγοστεύουν..

Μέσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς που βρήκαν τραγικό θάνατο και η ταλαντούχα ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Ηλίας Ψινάκης χόρευε και τραγουδούσε την ώρα που... "καιγόταν" το σπίτι του!

Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Όχι μόνο για την Χρύσα (που μέσα σε λίγη ώρα έγινε Χρύσα ΜΑΣ όπως και όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας που έζησαν τις τραγικές αυτές στιγμές) αλλά για όλους όσοι βρέθηκαν στο τόπο της φρίκης.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! - H πρώτη κίνηση της Μαρίας Τσούτσια μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr που ραγίζει καρδιές...

Η ελπίδα για το 2018

Αρχές του έτους και η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν πιο δημιουργική από ποτέ... Υποδυόταν έναν ρόλο που της άρεσε, που τον ευχαριστιόταν και έδινε τον καλύτερο της εαυτό. Τότε είχε δηλώσει σε συνέντευξη της: "Εύχομαι το 2018 α συνεχίσω να είμαι δημιουργική όπως όλο αυτό το διάστημα που παίζω την Ρεγγίνα Μάντζαρου". Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ταλαντούχα ηθοποιό.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Βρεττός: Με δάκρυα στα μάτια! Στις πίστες μετά το συγκλονιστικό τροχαίο!

Το άγνωστο περιστατικό που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χαμηλών τόνων η ηθοποιός, ποτέ δεν είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας για κανέναν άλλον λόγο παρά μόνο για την δουλειά της. Η Χρύσα Σπηλιώτη τα τελευταία χρόνια προτιμούσε τη συγγραφή έργων από την ηθοποιία. Σε μια από τις παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε όμως υπήρξε ένα περιστατικό το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο και ποτέ δεν μαθεύτηκε και ας διακόπηκε η παράσταση!

Δείτε ακόμη: Αννέτα Καββαδία: Η ανάρτηση για τις φωτιές στην Αττική που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Συγκεκριμένα στην παράσταση Σκοτσέζικο Ντους, έργο το οποίο είχε γράψει η ίδια η ηθοποιός, κάποια στιγμή έπρεπε να ανέβει και να κατέβει μια σκάλα από την οποία όμως εξείχαν σιδερένιες λόγχες Σε μια κίνηση που έκανε η ηθοποιός δεν υπολόγισε καλά τον χώρο που είχε γύρω της με αποτέλεσμα το μπράτσο της να καρφωθεί στο σίδερο και η λόγχη να φτάσει μέχρι το κόκκαλο!

Δείτε ακόμη: Stand By Greece: Μαραθώνιος για τους πληγέντες! Ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν;

Το "αγκάθι" στην ψυχή της για το θαύμα της μητρότητας

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Τουρναβίτη ο οποίος βρήκε και αυτός τραγικό θάνατο από την φονική πυρκαγιά. Οι δυο της δεν είχαν αποκτήσει παιδιά όμως η Χρύσα είχε εξαιρετικές σχέσεις με την κόρη του συζύγου της Αλίκη. "Αγκάθι" στην ψυχή της ηθοποιού το ότι δεν είχε ζήσει το θαύμα της μητρότητας όμως πάντα ένιωθε μητέρα! "Δεν έχω κάποιο βιολογικό παιδί αλλά αυτό ποτέ δεν με εμπόδισε από το να νιώθω μητέρα. Για την κόρη του άντρα μου παραδείγματος χάρη την Αλίκη τρέφω μητρικά συναισθήματα, για τα βαφτιστήρια μου αλλά και για όσα παιδιά έχω επαφή μαζί τους. Και θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που έχουν υιοθετήσει παιδιά. Που μπορούν να προσφέρουν αγάπη χωρίς να βλέπουν τα παιδιά σαν την διαιώνιση του DNA τους. Επίσης βρίσκω αξιοθαύμαστο το να υιοθετείς παιδιά από άλλες φυλές", είχε πει κάποια στιγμή σε συνέντευξη της στο culturenow.

Δείτε ακόμη: Το συγκλονιστικό αντίο στη Χρύσα Σπηλιώτη από την Αλίκη.... - "Οι ήρωες μου..."

Η "προφητική" ανάρτηση

Μάρτιος του 2018, λίγο πριν το τραγικό καλοκαίρι έρθει... Λίγους μήνες πριν την τραγωδία. Η Χρύσα Σπηλιώτη, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει στίχους από ένα ποίημα που μόνο ως προφητικούς μπορούμε να τους εκλάβουμε. "Κάποτε θα ξεχαστούν μες στον χρόνο, θα θαφτούν όσα φαντάζουν σπουδαία. Παίρνεις μια αναπνοή ξεκινάς από την αρχή, στρίβεις κι αλλάζει η θέα...". Η ηθοποιός ήξερε πως όλα κάποτε ξεχνιούνται... Όλα θάβονται στο χρόνο... Ακόμα και οι μεγάλες τραγωδίες, όπως αυτή που βιώνει η χώρα τις τελευταίες μέρες κάποια στιγμή θα ξεχαστεί και η ζωή θα προχωρήσει...

Δείτε ακόμη: "Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου..." - Το ξέσπασμα φίλης της οικογένειας Φύτρου!

Μαζί στη ζωή μαζί και στο θάνατο

Την Παρασκευή στην εκπομπή Splash o ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Χρύσα Σπηλιώτη αποκάλυψε πως είχε ενημερωθεί ότι η σορός της ηθοποιού είχε ταυτοποιηθεί, ωστόσο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έσπευσε να τον διακόψει, αναφέροντας πως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάτι επίσημο."Μακάρι να μην είναι αλήθεια. Εμένα μου είπαν ότι η σορός της ταυτοποιήθηκε, αλλά μακάρι να μην συμβαίνει αυτό", είπε τότε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Λίγες μέρες πριν είχε ταυτοποιηθεί και η σωρός του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη... Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές -αλλά δεν ξέρουμε αν είναι σωστές- η Χρύσα Σπηλιώτη ενώ ήταν στην παραλία και κατευθυνόταν προς τη θάλασσα γύρισε προς τα πίσω για να βρει τον άντρα της...

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο το αγαπημένο ζευγάρι...