Κατερίνα Δαλάκα: Το δημόσιο κάρφωμα της στην παραγωγή! «Πολλές σκηνές δεν έπαιξαν γιατί...»

Δεν μάσησε τα λόγια της!

Κατερίνα Δαλάκα: Το δημόσιο κάρφωμα της στην παραγωγή! «Πολλές σκηνές δεν έπαιξαν γιατί...»

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο People της Κυριακής και δεν μάσησε τα λόγια της!


Μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor 2 κάρφωσε κυριολεκτικά την παραγωγή του παιχνιδιού για τον τρόπο που.. επέλεξαν να την βγάζουν προς τα έξω! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση της Σπηλιώτη λίγο πριν το τραγικό τέλος και το "αγκάθι" στην ψυχή της ηθοποιού...


Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Ήταν κάτι που με στεναχώρησε! Τους πρώτους μήνες έβγαινα πολύ σκληρή και αγέλαστη κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Χρύσα Σπηλιώτη: Συγκλονίζει ανάρτηση για τον θάνατο της! «Θα ρωτάμε ποιος φταίει μέχρι να πάρουμε απαντήσεις»

Είμαι η ψυχή και ο καραγκιόζης της παρέας. Αν ρωτήσεις τις κολλητές μου, θα το διαπιστώσεις. Πολλές φορές γελάω και μόνη μου. Συνεπώς, βγήκε το προφίλ ενός ανθρώπου που είναι στρατιώτης.

Στον αγωνιστικό χώρο, ναι είμαι. Στο Survivor όμως υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που γελούσαμε, τραγουδούσαμε και χορεύαμε έξω από την καλύβα, που δεν έπαιξαν. Κάθε μέρα χορεύαμε και ξεκαρδιζόμασταν από τα αστεία που λέγαμε. Υπήρξαν αρκετές στιγμές γέλιου που δεν έδειξαν ποτέ»