Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός που βρέθηκε στις φωτιές! «Το μόνο που σε νοιάζει είναι να σώσεις το παιδί σου...» (Βίντεο)

Η ανατριχιαστική πάλη του με τις φλόγες!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός που βρέθηκε στις φωτιές! «Το μόνο που σε νοιάζει είναι να σώσεις το παιδί σου...» (Βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων ότι ο θρήνος για τις φωτιές στην Αττική, έχει ... παραγίνει στα social media!


O Κώστας Κρομμύδας δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε με την οικογένειά του, όταν βρισκόταν στον Κάλαμο και είδε το σπίτι του να έχει πιάσει φωτιά! Διαβάστε παρακάτω.....

Δείτε ακόμη: Baby on board! Αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ περιμένει... δίδυμα!


Ο ηθοποιός είπε συγκεκριμένα:

Δείτε ακόμη: Η ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση της Σπηλιώτη λίγο πριν το τραγικό τέλος και το "αγκάθι" στην ψυχή της ηθοποιού...

«Ήμασταν στο εξοχικό μας στον Κάλαμο. Η φωτιά πήρε πολύ γρήγορα. Καθόμασταν μέσα στο σπίτι και μου λέει η κόρη μου «Μπαμπά έσπασε ένα κλωνάρι από τον αέρα». Βγαίνω έξω να δω και βλέπω το «θηρίο», αυτή τη φωτιά στα 300 μέτρα. Αυτό που βίωσα εκείνη τη στιγμή έχοντας το παιδί μου δίπλα είναι συγκλονιστικό. Ξυπνάνε όλες οι αισθήσεις πώς θα σώσεις το παιδί σου από αυτό το πράγμα. Εκείνη τη στιγμή νιώσαμε τη ζέστη, την κάψα. Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι έζησαν οι άνθρωποι στο Μάτι. Ήρθε εκείνη τη στιγμή και η γυναίκα μου, βάλαμε την κόρη μου στο αυτοκίνητο, κατεβήκαμε στο πάρκινγκ από κάτω κι εγώ ανεβοκατέβαινα στο σπίτι, τσάντα τσάντα να κατεβάζω το βιος μας. Για μας, τελικά, ήταν μια μικρή περιπέτεια όλο αυτό μπροστά σε αυτό που συνέβη στο Μάτι. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να σώσεις το παιδί σου. Ανατριχιάζω αυτή τη στιγμή». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ντροπή Κλαούντια! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει....