Βίσση - Καλογρίδη: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις! Η ανάρτηση που τράβηξε τα βλέμματα...

Τι ετοιμάζουν;

Βίσση - Καλογρίδη: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις! Η ανάρτηση που τράβηξε τα βλέμματα...

Η αλήθεια είναι πως οι δύο γυναίκες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και πέρα από αυτο, απ'ότι φαίνεται τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!

Εκτός όμως της εξωτερικής τους εμφάνισης και της στενής φιλίας τι είναι αυτό που ενώνει ξαφνικά τις δύο Ελληνίδες celebrities; Διαβάστε παρακάτω...

Δέιτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα - Πάνος Βλάχος: Ο αισθησιακός χορός και οι hot φήμες για ειδύλλιο! (Βίντεο)

Η Νατάσα Καλογρίδη έχει εκφράσει από καιρό τον θαυμασμό της για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση καθώς έχει παρευρεθεί κατά καιρούς σε συναυλίες της και οι αναρτήσεις της δείχνουν πάντα πόσο το διασκεδάζει.

Η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως αποδεικνύει ότι τα αισθήματα είναι... αμοιβαία!

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Τα λόγια των γιατρών στην γυναίκα του που έφεραν δάκρυα! Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του..

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram story της όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση να "καλλωπίζεται" και να ομολογεί πως αν δεν δει στόρυ της Νατάσας δεν της πάει καλά η μέρα!

Είναι ξεκάθαρο επομένως πως οι δύο γυναίκες βρίσκονται πολύ κοντά και αυτό αιτιολογεί και τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στο νέο επαγγελματικό βήμα της Νατάσας Καλογρίδη. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η εκκεντρική ηθοποιός σκοπεύει να ξεκίνησει ένα καινούργιο κανάλι στο Youtube και όπως δείχνουν όλα "ποδαρικό" θα της κάνει η Άννα Βίσση!

Δείτε ακόμη: Τα... πέταξαν όλα Παπουτσάκη - Ρένεση! - Οι καυτές πόζες που αναστάτωσαν το Instagram!

Δεν ξέρουμε τι θα είναι ακριβώς αυτό που θα δούμε αλλά σίγουρα μέχρι στιγμής αναμένουμε με αγωνία!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός πρεοτοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο της ξεκίνημα και έχει δουλέψει με ζήλο πάνω στο υλικό της το οποίο και προωθεί με κάθε τρόπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο έχουμε να περιμένουμε πολλά!