"Κάτι ψήνεται" με Σαλταφερίδου - Θεοδώρου! Τι παίζει με τους πρώην παίκτες του Survivor;

Τι ετοιμάζουν;

To είχαμε καταλάβει ότι αυτοί οι δύο είχαν έρθει κοντά στο Survivor αλλά αυτό δεν το περιμέναμε!

Είναι γνωστό ότι η Εύη Σαλτεφερίδου και ο Πάνος Θεοδώρου από το Survivor μετά την αλλάγη των ομάδων που έγινε στο παιχνίδι, άρχισαν να κάνουν περισσότερο παρέα και η καινούργια ανάρτηση της πρώτης στο Instagram μας έχει δημικουργήσει κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη σχέση τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μας δουλεύει τελείως; Ο «πυραυλάκατος» Δώρος και οι μούφα ( ; ) διακοπές με την Αθηνά!

Οι δύο πρώην παίκτες του γνωστού ριάλιτι ήταν από αυτούς που μπήκαν εμβόλιμα στα μέσα του παιχνιδιού, και οπότε είναι λογικό να έχουν ήδη αναπύξει μια φιλική σχέση κατά την προετοιμασία τους για να μπουν.

Ακόμα και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, οι δυο "Μαχητές" φαίνονται να κάνουν αρκετή παρέα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινές εξόδους με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Δείτε ακόμη: Βίσση - Καλογρίδη: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις! Η ανάρτηση που τράβηξε τα βλέμματα...

Ωστόσο, αυτή τη φορά μια ανάρτηση της Εύης μας έβαλε σε σκέψεις για το τι σχέση έχουν τελικά αυτοί οι δυο νεταξύ τους. Η ίδια δημοσίευσε μια σέλφι τους στο Instagram story της γράφοντας πως "κάτι καλό ετοιμάζεται".

Και οι δυό πρώην παίκτες ασχολούνται επαγγελματικά με την γυμναστική επομένως ίσως το story να αφορά ένα νεό κοινό επαγγελματικό βήμα.

Δείτε ακόμη: Κράξιμο άνευ προηγουμένου στη Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Μαριχουάνα Στοπ! «Αφήστε τη να πιστεύει ό,τι θέλει...»

Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε νεότερα!

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση: