"Εχει ευθύνες ο Ηλίας Ψινάκης... Έλεος!" - Το "κατηγορώ" της Λαμπίρη στον δήμαρχο Μαραθώνα για την τραγωδία

Αποκλειστικά από το Youweekly.gr...

Το youweekly.gr βρέθηκε δίπλα στην Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγο της Θανάση Αδαμόπουλο στον τόπο της τραγωδίας στη Ραφήνα.

Το ζευγάρι έζησε τη φονική πυρκαγιά από πρώτο χέρι... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Τα λόγια των γιατρών στην γυναίκα του που έφεραν δάκρυα! Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του..

Μια ματιά από το μπαλκόνι του σπιτιού της Χριστίνας είναι αρκετή για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της καταστροφής.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι μετά το παιχνίδι; Όλη η αλήθεια μόνο εδώ!

"Ήταν σοκ, απέραντη στενοχώρια. Βέβαια μπροστά στις ζωές που έχουν χαθεί, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία, γιατί όλα αυτά είναι αναστρέψιμα. Μπορεί να μην είναι φέτος, μπορεί να είναι μετά από 2-3 χρόνια, μπορεί να αποφασίσουν τα παιδιά να το φτιάξουν ξανά κι εμείς να το εγκαταλείψουμε. Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά το θέμα είναι η ψυχολογία. Υπάρχει ένα απέραντο κενό, ένα απέραντο άδειασμα που δεν μπορώ να στο εξηγήσω" λέει αποκλειστικά στο Youweekly.gr η δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμη: Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης: Η μυστική συνάντηση και το «βέτο» για τη Σάσα! Όλο το παρασκήνιο...

Θανάσης Αδαμόπουλος και Χριστίνα Λαμπίρη που είδαν το σπίτι τους να γίνεται στάχτη, μιλούν όμως και για τις ευθύνες του κράτους και συγκεκριμένα του Ηλία Ψινάκη... "Φυσικά και έχει ευθύνες ο Ηλίας Ψινάκης... Όταν θέλω να είμαι δήμαρχος σε μια περιοχή πρέπει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και μικρά παιδιά... Έλεος!" μας λένε αγανακτισμένοι...