Χριστίνα Αλούπη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της!

"Η πρόληψη σώζει ζωές και αυτό δεν πρέπει ..."

Χριστίνα Αλούπη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της!

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της, διανύει η Χριστίνα Αλούπη, που σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει την οικογένεια της κατά ένα μέλος!

Η Χριστίνα και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα περιμένουν το δεύτερο τους παιδάκι, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε παίκτρια του Hell's Kitchen!

Η ίδια, είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μείνει έγκυος και επιδεινώθηκε με την εγκυμοσύνη της!

Δείτε ακόμη: Κραυγή απόγνωσης για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Η "μάχη" με τα ναρκωτικά....

"Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου πριν μείνω έγκυος, το οποίο επιδεινώθηκε πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη και θα πρέπει να παίρνω χάπια εφ' όρου ζωής και βρήκα και κάτι μικρό στο στήθος, δεν είναι κάτι κακό, αλλά θέλει παρακολούθηση", είχε πει σε παλαιότερη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μόλις είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί..

Δείτε ακόμη: Κρις Τζένερ: Το ηχηρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού! "Η μητέρα μου επιβίωσε..."

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της παρακολουθεί επισταμένως το πρόβλημα υγείας της και δηλώνει: "Πρόκειται για ένα ινοαδένωμα του μαστού. το οποίο παρακολουθώ παράλληλα με την εγκυμοσύνη. Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά θέλει παρακολούθηση. Η πρόληψη σώζει ζωές και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς".

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την κουμπάρα της και ομολογούμε πως είναι μια κούκλα!