Φύλλο και φτερό το σπίτι γνωστού Έλληνα συνθέτη! Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν!

Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν!

Φύλλο και φτερό το σπίτι γνωστού Έλληνα συνθέτη! Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν!

Το σπίτι της οικογένειας του Γιώργου Βούκανου στο Νεοχώρι Κυλλήνης διερρήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής από άγνωστους δράστες με αποτέλεσμα να κλαπούν πολύ σημαντικά στοιχεία για τον συνθέτη!

Ο κ. Βούκανος μετά από την τελευταία παράσταση των «Μεσαιωνικών Βραδιών – Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου», στο Κάστρο Χλεμούτσι είχε επιστρέψει μαζί με συνεργάτες και συγγενικά του πρόσωπα στο σπίτι τα ξημερώματα.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Ράκος η Δούκισσα Νομικού! Η απομόνωση του πατέρα στην Αντίπαρο


Μάλιστα, περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα όλοι πήγαν για ύπνο στο σπίτι και την επόμενη ώρα άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι δεν έγιναν αντιληπτοί από κανένα άτομο που κοιμόνταν στο σπίτι, παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού για να μπουν μέσα.

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Τα τελευταία νέα μέσα από το νοσοκομείο

Οι δράστες ανενόχλητοι άρπαξαν γρήγορα χρηματικά ποσά, κάρτες τραπεζικών λογαριασμών, κινητά τηλέφωνα και μια τσάντα με όσα ο συνθέτης χρειάζεται για τη δουλειά του. Η τσάντα περιείχε μεταξύ άλλων, το λάπτοπ του και σκληρούς δίσκους. Τα παραπάνω περιέχουν σχεδόν το σύνολο της δουλειάς του σε μουσική και όπως γίνεται αντιληπτό η απώλειά τους είναι μεγάλη για τον συνθέτη, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Ο συνθέτης απηύθυνε δραματική έκκληση προς τους δράστες της διάρρηξης αλλά και σε οποιονδήποτε βρει τα προσωπικά του αντικείμενα, να επιστρέψουν με κάποιο τρόπο το υλικό αυτό που ουσιαστικά είναι άχρηστο για αυτούς:

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!

«Σήμερα ζήσαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ενώ κοιμόμασταν μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας. Σε αυτά που έκλεψαν ήταν και μια τσάντα με ένα laptop dell και 2 σκληρούς δίσκους toshiba και western digital με επαγγελματικά αρχεία άχρηστα χωρίς χρηματική αξία αλλά πολύ σημαντικά για μένα. Οποίος τα βρει παρακαλώ να με επικοινωνήσει μαζί μου με μήνυμα στο προσωπικό μου facebook»