Ρίκα Βαγιάνη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - '"Ήξερε ότι θα είναι το τελευταίο της καλοκαίρι"

Η Ρίκα Βαγιάνη είχε εξομολογηθεί στη φίλη της πως ήξερε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο της καλοκαίρι

Ρίκα Βαγιάνη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - '

Ανατριχιαστική η αποκάλυψη για την δημοσιογράφο Ρίκα Βαγιάνη που "έφυγε" στα 56 της μόλις χρόνια νικημένη από τον καρκίνο...

"Ηξερε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι" αποκαλύπτει η Νατάσα Ράγιου με δάκρυα στα μάτια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Αφιέρωμα στην άγνωστη ζωή της ταλαντούχας δημοσιογράφου που έφυγε τόσο νωρίς! (Φωτό - Βίντεο)

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso": "Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της...". Στο μήνυμα αυτό προσπαθούσε να της δείξει ότι θα τα καταφέρει, ότι το παλεύει, ότι θα βγει νικήτρια. «Ρε συ Ράγιου... έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δε μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι οκ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κανά καράβι Πάτρα - Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι, το Ρικάκι», της είχε γράψει.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάννη: «Έτσι ξεκίνησε ο καρκίνος»! Η σπαρακτική αποκάλυψη από στενή της συνεργάτιδα! (Βίντεο)

Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία, η οποία και πραγματοποιήθηκε. Το ταξίδι το έκανε μαζί με τον σύζυγό της και το μονάκριβο παιδί της το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε από παιδί.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάννη: Ο "Ζαννό" της που την μύησε στην δημοσιογραφία!

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε και για τις δύσκολες ώρες στην εντατική. "Μόνο για ένα μισάωρο επανήλθε, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξανάπεσε στον λήθαργο μέχρι που μας αποχαιρέτισε για πάντα", λέει συγκλονισμένη.