Ρίκα Βαγιάνη: "Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω. Θα μεγαλώσω το παιδί μου..." - Ο τεράστιος αγώνας στο νοσοκομείο για να νικήσει το "τέρας"

Μάχη έδινε για τη ζωή της η Ρίκα Βαγιάνη μέσα στο νοσοκομείο...

Ρίκα Βαγιάνη:

"Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω. Θα μεγαλώσω το παιδί μου" έλεγε στους κοντινούς της ανθρώπους η Ρίκα Βαγιάνη, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 56 χρόνων!

Η δημοσιογράφος πάλευε παλικαρίσια με την αρρώστια της... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Από συμπαρουσιάστριες...άγνωστες! Γιατί σταμάτησαν να έχουν επαφές;

Τελικά, έπειτα από νοσηλεία αρχικά σε δημόσιο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε ιδιωτικό, κατέληξε χθες το πρωί, βυθίζοντας σε θλίψη τον 13χρονο γιο της Οδυσσέα, τον σύζυγό της Νίκο Στεφανή, αλλά και τον πατέρα της καρδιάς της, τον αθλητικογράφο Γιάννη Διακογιάννη!

"Ήξερε ότι αυτό ήταν το τελευταίο της καλοκαίρι" λέει αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso με δάκρυα στα μάτια η φίλη της Νατάσα Ράγιου.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Νεαρή στο πλευρό του Αντώνη Καφετζόπουλου για το εξώφυλλο περιοδικού...

"Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της..." αναφέρει. Στο μήνυμα αυτό η Ρίκα Βαγιάννη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσπαθούσε να της δείξει ότι το παλεύει, ότι θα βγει νικήτρια: "Ρε συ Ράγιου... έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δεν μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι οκ; Όλα καλά τηρουμένων; Επίσης βάλατε κάνα καράβι Πάτρα-Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι, το Ρικάκι" της έγραψε.

Σαν να αισθανόταν ότι το τέλος της πλησίαζε και βιαζόταν να ταξιδέψει στο αγαπημένο της νησί παρέα με τους δικούς της ανθρώπους. Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία, η οποία και πραγματοποιήθηκε.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η σπάνια εμφάνιση με τον "Ζαννό" της, που την μύησε στην δημοσιογραφία!

Το ταξίδι αυτό στην Κέρκυρα η Ρίκα το έκανε μαζί με τον σύζυγο της και το μονάκριβο παιδί της το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Εκεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή και χάρηκε το κολύμπι στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε από παιδί.

Πότε θα γίνει η κηδεία της δημοσιογράφου

Η είδηση του θανάτου της Ρίκας Βαγιάνη έπεσε σαν βόμβα στα μέσα ενημέρωσης και το πανελλήνιο είναι έτοιμο να πει το αντίο στη μεγάλη δημοσιογράφο.

Την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, στις 17.30 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία της Ρίκας Βαγιάνη στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Αφιέρωμα στην άγνωστη ζωή της ταλαντούχας δημοσιογράφου που έφυγε τόσο νωρίς! (Φωτό - Βίντεο)

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο έφυγε από την ζωή το πρωί της 7ης Αυγούστου, σε ηλικία 56 ετών.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάννη: «Έτσι ξεκίνησε ο καρκίνος»! Η σπαρακτική αποκάλυψη από στενή της συνεργάτιδα! (Βίντεο)

Ήταν παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή. Ο μοναχογιός τους, Οδυσσέας, είναι 12 χρονών.