Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Από συμπαρουσιάστριες...άγνωστες! Γιατί σταμάτησαν να έχουν επαφές;

Τι έγινε και οι δύο παρουσιάστριες σταμάτησαν να έχουν επαφές;

Ρίκα Βαγιάνη - Πόπη Τσαπανίδου: Από συμπαρουσιάστριες...άγνωστες! Γιατί σταμάτησαν να έχουν επαφές;
News 08.08.2018 09:49

Η δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάνη έφυγε χθες από την ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια ως καταξιωμένη δημοσιογράφος είχε πολλές συνεργασίες στο βιογραφικό της. Μια από αυτές ήταν και με την, Πόπη Τσαπανίδου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Πότε θα γίνει η κηδεία της;

Έχουν περάσει περίπου, 14 χρόνια από τότε που οι δυο τους παρουσίαζαν μαζί το πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ. Οι δυο τους φαίνεται να είχαν απίστευτη χημεία. Οι ατάκες τους, αλλά και η κάποια ομοιότητα στο στυλ τους τότε, θα έλεγε κανείς πως της έκανε ένα αχτύπητο δίδυμο.

Οι δυο τους παρουσίαζαν μόδα, έκαναν συνεντεύξεις με εκπροσώπους της showibiz και γενικότερα ενημέρωναν κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό για τις νέες τάσεις και την επικαιρότητα.

Η εκπομπή όμως τελείωσε και οι δυο τους...απομακρύνθηκαν! Τι ήταν αυτό που ψύχρανε όμως την σχέση τους; Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια, ωστόσο η Ρίκα Βαγιάνη σε παλιότερη της συνέντευξη είχε δηλώσει:

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Ανατριχιαστική αποκάλυψη - '"Ήξερε ότι θα είναι το τελευταίο της καλοκαίρι"

«Χαθήκαμε με την Πόπη και φταίει μια πολύ αντιπαθητική τύπισσα που λέγεται ζωή και πρόγραμμα και υποχρεώσεις και ωράρια. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια σχέση από αυτές τις σπάνιες που ξαναβρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Ενώ στη συνέχεια όταν τη ρώτησαν αν θα παρουσίαζε μια εκπομπή ανάλογη με εκείνη που κάνει σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε ως εξής: «Η απάντηση σήμερα, ενώ πιο παλιά θα ήθελα πάρα πολύ, είναι όχι. Λένε πάρα πολλά ψέματα οι πολιτικοί στα μούτρα μας. Νομίζω ότι θα με διώχνανε την δεύτερη μέρα. Θα του έλεγα “καλά, για μ@λ@κ@ με περνάς, αφού σε έχω σε βίντεο ότι χθες έλεγες άλλα” και θα με διώχνανε».

Πηγή: athensmagazine.gr

Share