Ρίκα Βαγιάνη: Ντροπή και δάκρυα! Πως επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη σκληρή μάχη που έδινε!

Πως επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη μάχη της Ρίκας Βαγιάνη με τον καρκίνο!

Ρίκα Βαγιάνη: Ντροπή και δάκρυα! Πως επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη σκληρή μάχη που έδινε!

Σε κλίμα οδύνης αναμένεται να τελεστεί σήμερα στις 17.30 η κηδεία της αγαπημένης όλων Ρίκας Βαγιάνη!


Η Ρίκα που όλοι αγαπήσαμε, έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων και σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το στερνό αντίο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Θύμα παρενόχλησης η αγαπημένη από σάτυρο η αγαπημένη του Κωστή Μαραβέγια! Βίντεο -ντοκουμέντο!


Η μάχη ήταν σκληρή και η ίδια επέλεξε να τη δώσει μόνη της. Σχεδόν κανείς δεν ήξερε για την ασθένεια της και σχεδόν κανείς δεν περίμενε να φύγει από κοντά μας μόλις στα 56. Η ίδια όμως, η ευφυέστατη Ρίκα Βαγιάνη ήξερε. Ήξερε ότι αυτό είναι το τελευταίο της καλοκαίρι και ήξερε ότι ο χρόνος της είναι μετρημένος.

Δείτε ακόμη: Νικητής ο Άκης Σακελλαρίου! Ο ηθοποιός που διέψευσε τους πάντες και η κίνηση που εξόργισε την οικογένεια!

Έτσι, είχε ζητήσει από τα δικά της άτομα να μην μιλούν και να μην μιλήσουν για τις δύσκολες ώρες της. Ο πατέρας της, Γιάννης Διακογιάννης, έμπειρος δημοσιογράφος αλλά και ο σύζυγος Νίκος Στεφανής, γιος του πρώην υπουργού Κωνσταντίνου Στεφανή είχαν μάθει από νωρίς να διαχειρίζονται τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα δημοσιογράφος πόζαρε ολόγυμνη και προκάλεσε θύελλα αδιανόητων αντιδράσεων - "Υπέρβαρο, βοιδίσιο τομάρι..."

Όταν λοιπόν τα τηλεφωνήματα για τη Ρίκα τους άρχισαν να πληθαίνουν το κατάλαβαν. Κατάλαβαν ότι το μόνο που θέλουν οι ξαφνικοί «φίλοι» ήταν να μάθουν λεπτομέρειες για να τις μοσχοπουλήσουν αργότερα σαν αποκλειστικά. Και φυσικά, αποτραβήχτηκαν. Τα τηλέφωνα δεν είχαν απάντηση πια και σταμάτησαν να χτυπούν. Σταμάτησαν να χτυπούν γιατί το ενδιαφέρον δεν ήταν για τη Ρίκα αλλά για τη Βαγιάνη.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: "Θεά μου!" Η αποκάλυψη για την φονική πυρκαγιά και τα σχόλια "φωτιά" για τον δήμαρχο!

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!

Όμως για όσους την αγάπησαν πραγματικά, δεν έφυγε η «μεγάλη της δημοσιογραφίας» αλλά το Ρικάκι τους. Και αυτό είναι που θα τους λείψει! Όσο για την κηδεία; Να δείτε που θα «σκάσουν» μύτη άπειροι επώνυμοι που ούτε έξω από το σπίτι της δεν πέρασαν όσο η ίδια μαχόταν. Επιφυλασσόμαστε.....