Νατάσα Καλογρίδη: Έξαλλη με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Όλο το παρασκήνιο...

Γιατί έγινε έξαλλη η Νατάσα Καλογρίδη με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Νατάσα Καλογρίδη: Έξαλλη με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Όλο το παρασκήνιο...

Έξαλλη είναι η Νατάσα Καλογρίδη με την οικογένεια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Η εκρηκτική Νατάσα "τα έχει πάρει στο κρανίο" και ο λόγος είναι ένας...

Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι, Αλέξανδρος - Νατάσα είχαν έναν μεγάλο καβγά και εκ τότε δεν έχουν συναντηθεί με πολλούς να αναφέρουν πως η ρήξη είναι τόσο μεγάλη ανάμεσα τους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Ντροπή και δάκρυα! Πως επιτήδειοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη σκληρή μάχη που έδινε!

Η Νατάσα Καλογρίδη θεωρεί πως για τους καυγάδες που είχε με τον σύντροφο της ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, υπεύθυνη είναι η οικογένεια του που ποτέ δεν την καλοείδε στο πλευρό του ποινικολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, η Νατάσα δεν κρύβει την οργή της για όσους θεωρεί ότι την "χώρισαν" και πιο συγκεκριμένα για τους ανθρώπους του πολύ στενού του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Η κόρη του Αλέξανδρου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στέκεται ναι μεν στο πλευρό του πατέρα της όμως ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για την επιλογή του να κάνει σχέση με την Νατάσα!

Δείτε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Θύμα παρενόχλησης η αγαπημένη από σάτυρο η αγαπημένη του Κωστή Μαραβέγια! Βίντεο -ντοκουμέντο!

Ο λόγος είναι πως θεωρεί ότι καμία δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος της μητέρας της και βέβαια στο πλευρό του πατέρα της ισότιμα με την μια και μοναδική Ζωή Λάσκαρη.

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα δημοσιογράφος πόζαρε ολόγυμνη και προκάλεσε θύελλα αδιανόητων αντιδράσεων - "Υπέρβαρο, βοιδίσιο τομάρι..."

Το ίδιο, ακούγεται πως αισθάνεται και η Μάρθα Κουτουμάνου αλλά και η κόρη της Ζένια Μπονάτσου.

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι πεπεισμένη πως οι αντιδράσεις αυτές έφεραν την γκρίνια στη σχέση τους και κατά συνέπεια και τον χωρισμό που ο χρόνος θα δείξει αν είναι κάτι μόνιμο ή κάτι περιστατικό....