Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της για την φωτογραφία με τα ανοιχτά πόδια του youweekly.gr που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Την απάντηση της στέλνει η Κατερίνα Στικούδη σε όσους την κατέκριναν για την φωτογραφία της

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της για την φωτογραφία με τα ανοιχτά πόδια του youweekly.gr που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη και φυσικά η τραγουδίστρια έστειλε την δική της απάντηση σε όσους φρόντισαν να την κατακρίνουν!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr είχε "τσακώσει" την εκρηκτική Κατερίνα μαζί με την φίλη της Ελευθερία Ανέστου να έχουν στήσει το δικό τους πικ νικ σε παραλία της Αττικής και να απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο και την δροσερή τους μπύρα αδιαφορώντας για τα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πήρε φόρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πέφτουν "βροχή" τα likes;

Μία όμως από τις πόζες της τραγουδίστριας φάνηκε πως ενόχλησε κάποιους οι οποίοι φρόντισαν να... στήσουν στον τοίχο την Κατερίνα με αρνητικά σχόλια και αδιανόητο κράξιμο.

Δείτε ακόμη: Η... εμμονή του Γιώργου Λιάγκα! Βρήκε τον μπελά του ο Ρώσος κροίσος!

Η πρώτη απάντηση της, ήρθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου η Κατερίνα δημοσίευσε την φωτογραφία του youweekly.gr και την συνόδευσε με την κατάλληλη λεζάντα! "This is my style bitches! What's your problem?" έγραψε κάνοντας ξεκάθαρο πως γράφει στο... γατάκι της τα όσα λέγονται και ακούγονται για εκείνη!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: To νέο χτύπημα! Η φωτογραφία με το θρησκευτικό μήνυμα που "σάρωσε" το Internet!

Λίγη ώρα πριν, και αφού το "κράξιμο" συνεχίζεται, η Κατερίνα έστειλε άλλο ένα μήνυμα σε όσους την κατακρίνουν. Η τραγουδίστρια έφτασε μάλλον στα όρια της γι'αυτό και αυτή τη φορά το μήνυμα της, ήταν άγριο και αρκετά... μακάβριο θα λέγαμε!

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Κι όμως είχε γράψει σενάριο για σειρά του Ant1!

Μέσω ενός instastory έκανε ξεκάθαρο πως "δεν την νοιάζουν οι γνώμες των άλλων" και αυτό ήταν και το μήνυμα της το οποίο φρόντισε να συνδέσει μέσω swipe up με το τραγούδι της "Ενθάδε κείται"!