Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πυρ και μανία με την Άννα Φόνσου! Το σκληρό post για τις μηνύσεις που έρχονται!

Τι έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ;

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πυρ και μανία με την Άννα Φόνσου! Το σκληρό post για τις μηνύσεις που έρχονται!

Πυρ και μανία έχει γίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με όλα όσα λέγονται και γράφονται γι'αυτόν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Με ένα σκληρό post στο Facebook ο μοναχογιός της αξέχαστης Αλίκης έριξε ευθείες βολές σε όσους μιλούν για εκείνον λέγοντας ανακρίβειες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Κι όμως είχε γράψει σενάριο για σειρά του Ant1!

Η εφημερίδα Espresso αναφέρει αναλυτικά το περιστατικό σε δημοσίευμα της. "Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα. Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να πρωτοκάνω μήνυση. Ζω μια χαρά, περνάω, καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο, είμαι πολύ καλά στην υγεία μου", έγραψε αγανακτισμένος και συνέχισε: "Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται ή γράφεται."

Αφορμή, όπως λέγεται, για την αντίδραση του ήταν οι πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της Άννας Φόνσου ότι του είχε προτείνει να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Δείτε ακόμη: Η... εμμονή του Γιώργου Λιάγκα! Βρήκε τον μπελά του ο Ρώσος κροίσος!

"Τον Γιάννη πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι, είναι γεγονός. Εγώ του έχω προτείνει να έρθει να μείνει και εδώ. Μην ξεχνάς ότι το παιδί αυτό έχει μεγαλώσει σαν βασιλιάς. Να μην έχει ανέσεις, τον πειράζει...", ανέφερε στην εκπομπή του Epsilon "Παιδιά από το σπίτι".

Οι δηλώσεις της έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ανησυχία και προβληματισμό. Κυριώς για τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Δείτε ακόμη: Πήρε φόρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πέφτουν "βροχή" τα likes;

Η εφημερίδα "Espresso" ωστόσο επικοινώνησε με την Άννα Φόνσου, η οποία επανέλαβε πως είχε τείνει χέρι βοήθειας ο γιος της Αλίκης. "Η ιστορία αυτή είναι πριν από πολλά χρόνια. Το αρνήθηκε ευγενικά και με ευχαρίστησε εγκάρδια. Τον Γιάννη τον αγαπώ πολύ, τον ξέρω από παιδάκι κι αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως πρόκειται για έναν σπουδαίο χαρακτήρα και έναν καταπληκτικό πιανίστα."

Δείτε το σχετικό post:

TAGS