Χριστίνα Μπόμπα: Το μεγάλο της παράπονο από τον Σάκη Τανιμανίδη! Γιατί την "έστησε" ο παρουσιαστής;

Το παράπονο της εξέφρασε η Χριστίνα Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη μέσω Instagram!

Χριστίνα Μπόμπα: Το μεγάλο της παράπονο από τον Σάκη Τανιμανίδη! Γιατί την

Η πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι καθόλου γκρινιάρα, το αντίθετο! Πάντα είναι με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη.

Αυτή την περίοδο Χριστίνα και Σάκης Τανιμανίδης προετοιμάζουν τον γάμο τους οπότε και οι δυο πετάνε στα σύννεφα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο η Νατάσα Καλογρίδη! Τι συνέβη;

Χθες όμως η Χριστίνα το έκανε το παραπονάκι της και μάλιστα διαδικτυακά! Ο Σάκης Τανιμανίδης την "έστησε" και εκείνη φυσικά μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους που της έδωσαν την απόλυτη στήριξη τους!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η επική τούμπα της ακομπλεξάριστης παρουσιάστριας και το fail κράξιμο!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Σάκης και Χριστίνα είχαν κανονίσει να πάνε βόλτα, όμως ο αγώνας που εκείνη την ώρα προβαλλόταν στην τηλεόραση τράβηξε το ενδιαφέρον του παρουσιαστή που την "έστησε". Ετοιμάστηκε η Χριστίνα Μπόμπα και περίμενε πότε θα σηκωθεί ο Σάκης από την τηλεόραση για να βγούνε!

Δείτε ακόμη: Με χάρη της Παναγίας στην αγκαλιά των δικών τους τα ξημερώματα μετά από 167 μέρες οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί! (βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ οπότε δεν θα μπορούσε να μην κάτσει να δει τον αγώνα ανάμεσα στην αγαπημένη του ομάδα και την Spartak Μόσχας. Λίγη ώρα αργότερα η όμορφη Χριστίνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με μαγιό... Δεν ξέρουμε αν είναι από την βόλτα τους ή απλά την δημοσίευσε γιατί... βαριόταν και δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι να τελειώσει αγώνας πάντως ήταν κούκλα!