Γιώργος Χρανιώτης: "Πελατάκι" της Νάντιας Μπουλέ ο ηθοποιός! Η φωτογραφία που τους "κάρφωσε"

Ο ηθοποιός είναι πελάτης της Νάντιας Μπουλέ και δεν το κρύβει!

Γιώργος Χρανιώτης:

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι.... πελατάκι της Νάντιας Μπουλέ και το δηλώνει δημόσια! Οι αποδείξεις ήρθαν διαδικτυακά μέσω μιας ανάρτησης του ίδιου του ηθοποιού.

Τι ακριβώς όμως εννοούμε όταν λέμε... πελατάκι; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Διάβασα με προσοχή..." - Η δημόσια οργισμένη απάντηση του για τα όσα είπε η Άννα Φόνσου

Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια είναι φαν του υγιεινού τρόπου ζωής. Η Νάντια Μπουλέ μέσω του νέου της Project της προσπαθεί να μυήσει τους celebrities σε αυτόν τον τρόπο ζωής. H παρουσιάστρια επιμελείται αλλά και παρασκευάζει βιολογικά προϊόντα τα οποία περιλαμβάνουν μια βρώσιμη και μια καλλυντική σειρά.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η επική τούμπα της ακομπλεξάριστης παρουσιάστριας και το fail κράξιμο!

Όμως ανάμεσα στα προϊόντα αυτά υπάρχουν και φυτικά κεριά, λάδι σώματος με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και αρωματικά μαξιλαράκια λεβάντας και πολλά άλλα!

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο η Νατάσα Καλογρίδη! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Χρανιώτης φρόντισε να ποζάρει στο Instagram με το κερί by Νάντια Μπουλέ στα χέρια και να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους φίλους του.

Δείτε ακόμη: Με χάρη της Παναγίας στην αγκαλιά των δικών τους τα ξημερώματα μετά από 167 μέρες οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί! (βίντεο)

Όσο για το άρωμα που είχε το κερί; Μα τι άλλο; Καρύδα!