Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού! Η επόμενη κίνηση της...

Ποια είναι η επόμενη επαγγελματική κίνηση της Δούκισσας Νομικού;

Η μεγάλη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού! Η επόμενη κίνηση της...

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Δούκισσας Νομικού!

Η όμορφη παρουσιάστρια όμως τηρεί σιγήν ιχθύος... Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι δεν θέλει να αποκαλύψει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Δύναμη ψυχής - Τα τελευταία λόγια της δημοσιογράφου που φέρνουν δάκρυα...

...στο ότι η Δούκισσα αυτή τη στιγμή βιώνει μια από τις ασχημότερες περιόδους της ζωής της. Ο θάνατος "χτύπησε" την οικογένεια της με τον άδικο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ από ανακοπή πριν λίγο καιρό.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Και όμως το έκανε! Διέγραψε σχόλια στο Instagram επειδή δεν της άρεσαν! - Οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν...

Ο 32χρονος κουνιάδος της Δούκισσας και αδερφός του άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη, είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο δωμάτιο που διέμενε στο Κλίβελαντ όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικό ραντεβού.

Η όμορφη παρουσιάστρια, έχει κάνει κάποιες συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αλλά προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της και κυρίως ο σύζυγος της που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Αντί για γάμος, "έσκασε" χωρισμός για την Μελίνα Μεταξά! Τι συμβαίνει τελικά με τον Λευτέρη Χαχαμίδη;

Οι συζητήσεις και τα ραντεβού που αφορούν τα επαγγελματικά της τα έχει κάνει πολύ προσεκτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού το τελευταίο που θέλει η Δούκισσα, είναι να ταράξει περαιτέρω την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν είχε αρχικά συζητήσει για πρωινό Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 αλλά η εγκυμοσύνη της, την έκανε να παγώσει το πλάνο!

Δείτε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Η ζωή του άρχοντα της πίστας γίνεται βιβλίο με την... υπογραφή της Άντζελας!

Τώρα λοιπόν, αφού το συμβόλαιο της με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι ακόμα ενεργό και δεν μπορεί να σπάσει πρέπει κάπως να... αξιοποιηθεί! Ωστόσο, το κόνσπετ για το πρωινό του ΣΚ το έχουν υποσχθεί στην Μαρία Μπεκατώρου! Επομένως η Δούκισσα Νομικού θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε άλλο πλάνο! Ποιο είναι όμως αυτό;

Οι συζητήσεις αφορούν ένα μουσικό show το οποίο θα βγει στον αέρα όμως μετά τον Νοέμβριο!

Ανυπομονούμε να δούμε τη Δούκισσα ξανά στις οθόνες μας!