Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Δεν ήθελαν τον Λιάγκα" - Οι "μπηχτές" για τον Ant1 και η... ανώτερη "αόρατη Αρχή"!

Αποκαλυπτικός και "καυστικός" ο Δημήτρης Ουγγγαρέζος!

Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Αποκαλυπτικός και "καυστικός" ο Δημήτρης Ουγγγαρέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το κόψιμο του "Late night", τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και απάντησε ευθέως στο αν ειπώθηκαν "λόγια" πίσω από την πλάτη του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αγκαλιά με τον Ταρζάν που "έλιωσε" το Instagram!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο περιοδικό "Tv Έθνος" και δεν "μάσησε" τα λόγια του "καρφώνοντας" τον Ant1 αν και το συμβόλαιο του είναι ακόμα σε ισχύ!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Δρυμωνάκος: "Ήθελα να κερδίσει η Κατερίνα" - Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του Survivor...

"Κάποιες προσωπικές απόψεις Λιάγκα στον "αέρα" της εκπομπής ή η επιλογή κάποιων καλεσμένων θεωρείς πως έπαιξαν ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση του Ant1;" τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε την απάντηση του χωρίς να "μασήσει" τα λόγια του!

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός παίρνει θέση για τις ερωτικές... προτιμήσεις της Ελένης Βαίτσου - Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

Δείτε ακόμη: "Ο πατέρας μου με αποκαλούσε το παράπονο του" - Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται και συγκινεί!

"Κατόπιν εορτής ειπώθηκαν διάφορα. Υπήρξε μια ανώτερη βούληση στελέχους, η "αόρατη Αρχή" που λέμε, που θεώρησε στρατηγική κίνηση το κόψιμο του "Late Night". Αν με ρωτάς αν σε όλο αυτό που έγινε υπήρξαν προσωπικές σκοπιμότητες, θα σου πω "ναι". Έπεσαν "λόγια" από πρόσωπα" που δεν ήθελαν τον Λιάγκα στο "Late Night": Το πιστεύω" απάντησε ο παρουσιαστής.