Πασίγνωστη τραγουδίστρια... "χτυπήθηκε" για καλό σκοπό!

Ποια είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που χτυπήθηκε για καλό σκοπό

Πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Η Σελένα Γκόμεζ και τρεις φίλες της έκαναν το ίδιο τατουάζ για να τιμήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που τις δένει.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram οι οποίες δείχνουν εκείνη και τις φίλες της να γελούν την ώρα που ο τατουατζής τους είναι προσηλωμένος στο έργο του. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε η γλυκιά Σελένα οι τέσσερις τους επέλεξαν να "χτυπήσουν" τον αριθμό 4 σε διαφορετικά σημεία του σώματος τους η καθεμία για να κουβαλούν για πάντα πάνω τους ένα σημάδι δεσμού που δεν αγγίζει ο χρόνος και οι καταστάσεις.

Δείτε ακόμη: Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ: Ζουν στιγμές... μαγικές στην Αντίπαρο!

"Αυτές οι γυναίκες έμειναν στο πλευρό μου τα τελευταία 7 χρόνια", έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Σελένα. "Το 4 το επέλεξα γιατί αυτές οι 4 θα μείνουν κοντά μου και στη συνέχεια", συνέχισε η νεαρή σταρ.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η μάχιμη δημοσιογράφος που "έσβησε" στα 30 της χρόνια...

"Σας αγαπώ. Όλες σας με εμπνέετε να γίνομαι συνέχεια καλύτερη, να είμαι πιο δυνατή να έρχομαι πιο κοντά στον Θεό και μαζί έχουν ζήσει ήδη την πιο ΤΡΕΛΗ ιστορία. Ανυπομονώ για τις επόμενες", καταλήγει η ανάρτηση της Σελένα.

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης- Μπόμπα: Στην τελική ευθεία! Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Η νεαρή τραγουδίστρια που ασχολείται εξίσου επιτυχημένα και με την υποκριτική φαίνεται να προχωρά τη ζωή της μετά τον χωρισμό της μετά από πολλά on-off με τον Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Χάλεϊ Μπάλντουιν.

Δείτε ακόμη: Παίκτης του Survivor ρίχνει λάδι στη φωτιά για τη σχέση Νάσου Παπαργυρόπουλου - Εύης Σαλταφερίδου!

Δείτε ακόμη: Ζωή Λάσκαρη: Η γυμνή φωτογράφιση και το bullying στη Μαρία - Ελένη... Αναμνήσεις μιας ζωής...

"Η Σελένα έχει αφήσει την ιστορία τους στο παρελθόν. Πλέον δεν την ενδιαφέρει καθόλου", επιβεβαιώσε φίλη της στο κανάλι E! News.