Χρήστος Χολίδης: Ξανά στο παρκέ! Με ποια ομάδα συμφώνησε ο τραγουδιστής;

Με ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο Χρήστος Χολίδης;

Χρήστος Χολίδης: Ξανά στο παρκέ! Με ποια ομάδα συμφώνησε ο τραγουδιστής;

Αφήνει το μικρόφωνο και πιάνει τη μπάλα το μπάσκετ ο Χρήστος Χολίδης! Ο τραγουδιστής επιστρέφει στη δράση αφού συμφώνησε με τον Πόλις Καλλιθέας και θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η λατρεία του για το μπάσκετ δεν σταμάτησε ποτέ και ας είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές με φανατικούς θαυμαστές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομματά: Πλησιάζει ο γάμος; Οι διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη...

Ο 39χρονος τραγουδιστής δέχτηκε την... πρόκληση και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας "Πόλις Καλλιθέας", με τον οποίο έδωσε τα χέρα, για να αποτελέσει άλλη μία σημαντική του κίνηση.

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός παίρνει θέση για τις ερωτικές... προτιμήσεις της Ελένης Βαίτσου - Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

Δείτε ακόμη: "Ο πατέρας μου με αποκαλούσε το... παράπονο του" - Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται και συγκινεί!

Η ομάδα, άλλωστε, έχει βλέψεις πρωταθλητισμού στην επόμενη Β’ ΕΣΚΑΝΑ και μία ακόμη λύση στην περιφέρεια της προστίθεται, με την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος είχε ως τελευταίο του σταθμό την Ευράλη.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου...

Φυσικά, ο ίδιος έχει βιώσει εξαιρετικές στιγμές με το Αιγάλεω σε Β’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αρχίσει την καριέρα του στον Μελά Αγίου Ελευθερίου, ενώ έχει φορέσει και τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Δείτε ακόμη: Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου: Το δημόσιο μήνυμα για τα... λάθη του πατέρα της, Αλέξανδρου και οι μπηχτές

Το 2003 ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει "στροφή" στην καριέρα του και ασχολήθηκε με το μοντέλιγνκ και την παρουσίαση. Αλλά τελικά οι μεγάλες του αγάπες τον κέρδισαν... Το τραγούδι και η πορτοκαλί "θεά" πάντα θα έχουν μια θέση στην καρδιά του!