Νατάσα Βαρελά: Το μήνυμα της κολλητής της που ραγίζει καρδιές! «Κοριτσάκι μου μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά...»

Η σπαρακτική ανάρτηση της Βασιλικής Πετρίδου!

Νατάσα Βαρελά: Το μήνυμα της κολλητής της που ραγίζει καρδιές! «Κοριτσάκι μου μέσα σε τόσο λίγο ήρθαμε τόσο κοντά...»

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος αλλά και όλη η Ελλάδα από τον ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.

Η Νατάσα πέθανε ξαφνικά και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από διάτρηση στομάχου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νυχτοπερπατήματα για την Οικονομάκου! Πού βρέθηκε χωρίς τον Φίλιππο Μιχόπουλο;


Η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου ήξερε τη Νατάσα λίγο καιρό αλλά ήταν όλη τη μέρα μαζί και δέθηκαν πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες μάλιστα, παρουσίαζαν μαζί εκπομπή με θέμα την υγεία, στο Νέο Κανάλι.

Μιλώντας με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Νατάσας η Βασιλική έμαθε πως τα τελευταία 24ωρα η Νατάσα δεν ένιωθε καλά και πως χθες βράδυ ένιωσε δυνατούς πόνους και οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς η δημοσιογράφος είχε πάθει διάτρηση στομάχου και αιμορραγία και έσβησε όπως είπαν, μέσα σε δυο ώρες»

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Η πραγματική αιτία θανάτου και η τεράστια ανατροπή! Όλη η αλήθεια...

«Την τελευταία εβδομάδα δε σήκωνε το κινητό της και αυτό μου προκάλεσε ανησυχία, Τα μόνα νεα που μαθαίναμε μετα την Δευτέρα ηταν απο τη μητέρα της…Χθες υπήρχε μεγαλη ανησυχία γιατι δεν την έβλεπε καθόλου καλά και σκεφτόταν να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά»… είπε η Βασιλική

Η Βασιλική ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε για πάντα η συνάδελφος και φίλη της έγραψε στο προφίλ της στο facebook:

Δείτε ακόμη: Με νέο λουκ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! Η αισθητική «παρέμβαση» και η αποκάλυψη!

«Γκομενετε μου..κοριτσάκι μου...μεσα σε τοσο λιγο ηρθαμε τοσο κοντα..γελάσαμε κλάψαμε αγαπηθήκαμε..μου λεγες αν με πειραξει κανεις θα τον γ....@.. Τωρα ποια θα μου τα λεει αυτα;;;άτυχος οποιος δε σε γνώρισε...άδικος οποίος δε σε εκτίμησε!καλο παράδεισο!» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Μάλιστα και ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος γνώριζε την άτυχη δημοσιογράφο την αποχαιρέτησε μέσω του instagram του γράφοντας: «Δεν το πιστεύω ρε κορίτσι μου. 33 χρονών… Κρίμα. Τόσο καλό παιδί. Θα σε θυμόμαστε Νατάσσα μου. Καλό παράδεισο. Συλλυπητήρια στην οικογένενεια!

athensmagazine.gr