Γιάννης Δρυμωνάκος: Βάζει τέλος στις φήμες! Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Τι έχει να πει ο Γιάννης Δρυμωνάκος για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Γιάννης Δρυμωνάκος: Βάζει τέλος στις φήμες! Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για ό,τι ακούγεται σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor έπεσε "θύμα" πολλών φημών, που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με την ξανθιά παρουσιάστρια και τώρα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νίνο - Σοφία Χαρμαντά: Τέλος το κρυφτούλι! Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού στη Ρόδο!

Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό People και ξακαθάρισε το τοπίο. Οι δυό πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβ;iωσης είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι και απ'ότι φαίνεται διατηρούν στενή σχέση και έξω από αυτό.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Ράγιου: Mας συστήνει τον κούκλο γιο της Φάνη! Δείτε τον για πρώτη φορά!

"Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ και δεν δίνω βάση. Με την Κωσνταντίνα έκανα παρέα, όπως και με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μου. Την Κωνσταντίνα δεν θα μπορούσα να τη δω ερωτικά παρά μονο φιλικά και αυτό που σου λέω έχει εξήγηση: Αν πας στο Survivor και ζήσεις τα κορίτσια σε αυτές τις συνθήκες διαβίωσης, το ερωτικό κομμάτι είναι το τελευταίο που θα σκεφτείς. Με την Κωνσταντίνα κρατήσαμε επαφές και εκτός παιχνιδιού. Είναι η ψυχή της παρέας, τη συμπαθώ πάρα πολύ και κάθε φορά που συναντιόμαστε περνάμε υπέροχα. Έχουμε κάνει πλάκες μαζί και είναι στο friend zone μου."

Δείτε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: Ποιος μένει σήμερα στην πολυτελή βίλα του στη Μύκονο;

Ο ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με την Βαρβάρα, επιβεβαιώνοντας ξανά το ότι είναι ακόμα μαζί και δεν δίστασες να αποκαλύψει πως αν ξαναπήγαινε στο Survivor θα επέλεγε να προστετέψει περισσότερο την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής.