Νατάσα Βαρελά: Το τελευταίο "αντίο" στη δημοσιογράφο! Πότε θα γίνει η κηδεία της...

Η νέα αποκάλυψη που συγκλονίζει!

 Νατάσα Βαρελά: Το τελευταίο

Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 19 Αυγούστου, σκορπίζοντας την θλίψη στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η χαρισματική παρουσία της θα λείψει αναμφισβήτητα από τον χώρο της τηλεόρασης και ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν θα είναι πια ο ίδιος... Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τάκης Κολλιαδέλης: Τα κινητά έριξαν φως στην υπόθεση! Τα πρόσωπα κλειδί πίσω από την εξαφάνιση!


Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Το σπαρακτικό αντίο της Μίνας Αρναούτη! «Πόσο άδικο…»


Η κηδεία της 33χρονης δημοσιογράφου θα λάβει χώρα στη Μητρόπολη Μεγάρων- την Τρίτη και ώρα 18:30. Την ίδια ώρα, μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της μέσα από την εκπομπή, Έχουμε και λέμε, του Νέου Καναλιού, όπου εργαζόταν η άτυχη δημοσιογράφος!

«Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά πράγματα. Θεωρίες. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι πως η Νατάσσα όντως έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Δεν είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όπως έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Δεν είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν έπασχε από κάτι. Δεν είχε έλκος. Ήταν υγιέστατη. Έχουν γράψει διάφορα.

Δυο μέρες πριν πάρει την άδειά της ήταν λίγο κρυωμένη. Ένιωσε μια αδιαθεσία. Χρειάστηκε να απουσιάσει από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Εμείς ξέραμε πως είναι λίγο αδιάθετη. Αυτό το διάστημα γνωρίζαμε πως ήταν λίγο κρυωμένη. Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο. Κατέληξε καθοδόν. Δεν κατέληξε δυο ώρες αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της δυτικής Αττικής. Αυτό δεν ισχύει. Έφτασε στο νοσοκομείο και ήδη δεν είχε σφυγμό», είπε μεταξύ άλλων η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη που παρουσίαζε την εκπομπή!