Βίλα των οργίων έγινε το σπίτι Ελληνίδας παρουσιάστριας - το "καυτό" ρεπορτάζ...

Σε βίλα των οργίων μετετράπη το σπίτι Ελληνίδας παρουσιάστριας

Βίλα των οργίων έγινε το σπίτι Ελληνίδας παρουσιάστριας - το

Κάνε φίλη να δεις καλό!

Γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έφυγε διακοπές και εμπιστεύτηκε το κλειδί του σπιτιού της σε φίλη της, επίσης από τον ευρύτερο χώρο της δημοσιογραφίας, η οποία και το μετέτρεψε σε... βίλα των οργίων! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τρόμος σε συναυλία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή! Έσκασε βεγγαλικό πάνω σε άντρα! (Βίντεο)

Δυό εβδομάδες έλειψε η παρουσιάστρια, δύο εβδομάδες αναστέναξαν οι σουμιέδες, καθώς η φίλη της αποδείχτηκε ακόλαστη και οι ερωτικοί της σύντροφοι ήταν παραπάνω από ένας και φυσικά και από τα δύο φύλα.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!

Τα πάρτι κάθε βράδυ μέχρι πρωίας με... ούζα αναστάτωσαν τη γειτονιά που μόνο καλά λόγια έχει να πει για την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Για τη φίλη της ωστόσο τα σχόλια είναι τα χειρότερα, αφού όχι μόνο πέρασε καλά αδιαφορώντας για τους άτυχους περίοικους, αλλά και σε κάθε έκκκληση τους να κατεβάσει τους τόνους της ερωτικής απόλαυσης έκανε ότι δεν καταλάβαινε περί τίνος της μιλούσαν.

Δείτε ακόμη: Ροζ σκάνδαλο! Η γυναίκα πασίγνωστου Έλληνα τον χώρισε και τα έφτιαξε με την κολλητή της!

Η διώροφη μεζονέτα της ακολασίας βρίσκεται, όπως αποκαλύπρει ρεπορτάζ της Espresso σε ήσυχο δρόμο ακριβής περιοχής. Σήμερα η ιδιοκτήτρια έχει επιστρέψει και προσπαθεί να αποκαταστήσει τις καλές σχέσεις με τους γείτονες της. Για την (πρώην) φίλη της, λένε οι φήμες, πως δεν θέλει να ακούσει ούτε κουβέντα...