Νατάσα Βαρελά: Εξέλιξη βόμβα! Γιατί δεν θα γίνει σήμερα η κηδεία της;

Μεγάλη ανατροπή!

Νατάσα Βαρελά: Εξέλιξη βόμβα! Γιατί δεν θα γίνει σήμερα η κηδεία της;

Η Νατάσα Βαρελά πέθανε ξαφνικά από διάτρηση στομάχου τα ξημερώματα της Κυριακής στα 33 της χρόνια και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.


Αν και η κηδεία της ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, τελικά θα γίνει αύριο, Τετάρτη στη Μητρόπολη Μεγάρων στις 11 το πρωί! Διαβάστε παρακάτω...

Η κηδεία άλλαξε μέρα για να μπορέσει να φθάσει για την κηδεία ο αδελφός της, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες!

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!


Το χρονικό του θανάτου της


Η Νατάσα Βαρελά, εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου και ύστερα από δυο μόλις ώρες έχασε την μάχη για την ζωή.

Δείτε ακόμη: Τρόμος σε συναυλία πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή! Έσκασε βεγγαλικό πάνω σε άντρα! (Βίντεο)


Κανείς δεν περίμενε πως μερικά «αθώα» φαινομενικά προβλήματα με το στομάχι της, θα την οδηγούσαν στον θάνατο, ωστόσο τελικά η Νατάσα έπαθε διάτρηση στομάχου.

Δείτε ακόμη: Ροζ σκάνδαλο! Η γυναίκα πασίγνωστου Έλληνα τον χώρισε και τα έφτιαξε με την κολλητή της!

Η διάτρηση στομάχου (ή διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα) συμβαίνει όταν δημιουργείται μια τρύπα στο στομάχι, ή στο παχύ, ή στο λεπτό έντερο. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της σκωληκοειδίτιδας και της εκκολπωματίτιδας. Μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα τραύματος. Τρύπα μπορεί, επίσης, να δημιουργηθεί στην χοληδόχο κύστη. Αυτό μπορεί να έχει συμπτώματα παρόμοια με εκείνα στην διάτρηση στομάχου.Μια τρύπα στο γαστρεντερικό σύστημα, ή στην χοληδόχο κύστη, μπορεί να οδηγήσει σε περιτονίτιδα. Η περιτονίτιδα είναι η φλεγμονή της μεμβράνης που αποτελεί την εσωτερική επένδυση της κοιλιακής κοιλότητας.