Αποκλειστικό! Βόμβα με το συμβόλαιο της Μενεγάκη! Πόσα λεφτά της κόβουν!

Τι θα απαντήσει η Ελένη στον Κοντομηνά;

Αποκλειστικό! Βόμβα με το συμβόλαιο της Μενεγάκη! Πόσα λεφτά της κόβουν!

Την ώρα ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Ελένη πρέπει να ετοιμάζεται για να επιστρέψει στην Αθήνα και να κάνει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με τα διευθυντικά στελέχη του Alpha.

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr λένε ότι φέτος θα γίνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στην παρουσιάστρια, να περιοριστεί το budget της εκπομπής τουλάχιστον κατά 35%. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Κρεμλίδου: "Τι τρως μ... η καρβουνιάρα;"- Επίκο τρολάρισμα των συνεργατών της!

Η περικοπή θα αφορά και την αμοιβή της Ελένης και η πρόταση του σταθμού θα είναι να περικοπεί επίσης κατά 35%. Δεν γνωρίζουμε αν θα το δεχτεί αυτό η παρουσιάστρια, πάντως οι πληροφορίες μας λένε ότι τα διευθυντικά στελέχη του Alpha θα επιμείνουν στην πρότασή τους.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη «Ράντα» από τη σειρά Μαύρος Ωκεανός; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! (Βίντεο)

Πόσα λεφτά κόβουν από την παρουσιάστρια τελικά
Ποσά λεφτά παίρνει η Ελένη από τον Αlpha; Κρατηθείτε... 25.000 ευρώ τον μήνα.
Πως τα παίρνει, σε τι μορφή; Μέσω μιας εταιρείας που έχει συστήσει με την μητέρα της. Πού είναι η έδρα; Αν και ξέρουμε δεν θα σας το γράψουμε για ευνόητους λόγους. Πού το γνωρίζει αυτό το ποσό το Υouweekly.gr;

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο διάλογος με follower της!

Έχουμε στα χέρια μας τα χαρτιά από την δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο, όπου εκεί αποκαλύπτονται όλα τα εισοδήματα και των δυο πρώην συζύγων!!! Αν κάποιος μας αμφισβητήσει θα δώσουμε τα έγγραφα στην δημοσιότητα. Προσέξτε, μόνο και μόνο τότε, διότι μέσα στα χαρτιά περιέχονται και λεπτομέρειες που το Υouweekly.gr θεωρεί ότι δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Τώρα , τα χρήματα σας φαίνονται πολλά; Σας ενημερώνουμε ότι στην Ελένη Μενεγάκη φαίνονται λίγα και άρα... δεν θα δεχτεί μείωση!