Ελένη Μενεγάκη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο διάλογος με follower της!

Τα δύσκολα χρόνια της Ελένης Μενεγάκη και το μήνυμα στο Instagram

Ελένη Μενεγάκη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο διάλογος με follower της!

Στον δικό της παράδεισο, τα Άχλα της Άνδρου, βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη.

Ακόμα όμως και κάτω από το δυνατό φως του ήλιου οι αναμνήσεις από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια δεν γίνεται να σβήσουν εντελώς, όπως φάνηκε και από την απάντηση της σε προσωπικό σχόλιο follower της στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τη «Ράντα» από τη σειρά Μαύρος Ωκεανός; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα! (Βίντεο)

Σε μια από τις πολλές φωτογραφίες της που ανέβάζει καθημερινά από τις διακοπές της η όμορφη παρουσιάστρια μια follower της έγραψε συγκεκριμένα ότι «αφανής ναύτης Χώρα Άνδρου, πέρασα στην χώρα όλα τα παιδικά μου καλοκαίρια στο νησί της μαμάς μου μαζί με την αγαπημένη μου γιαγιά, τώρα τα περνάω στην Πάρο μαζί με την αγαπημένη μου οικογένεια Ελένη σε αγαπάμε να περνάτε ωραία…»!

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!

Και η Ελένη άμεσα απάντησε στην διαδικτυακή της φίλη γράφοντας τα εξής: « Κι εσείς να περνάτε ωραία. Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μου λίγο από τις παιδικές σου αναμνήσεις.»! Η οικογενειακή ευτυχία είναι πολύ σημαντική για την Ελένη Μενεγάκη που στερήθηκε τον πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των 2.5 ετών όταν εκείνος έφυγε άξαφνα χτυπημένος από τον καρκίνο.

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!

Τα παιδικά της χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη τα πέρασε στη Νίκαια μαζί με την μαμά της, η οποία όταν εκείνη έφτασε τα 16 απέκτησε έναν γιο, που είναι σήμερα ο φύλακας άγγελος της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας.