Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όσο της έφερε αυτό το καλοκαίρι! Ο νέος ... φίλος της και το δημόσιο μήνυμα της!

Back to base για την παρουσιάστρια! Τι έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:  Όσο της έφερε αυτό το καλοκαίρι! Ο νέος ... φίλος της και το δημόσιο μήνυμα της!

Και κάπου εδώ τελειώνει το καλοκαίρι για την Κωνσταντίνα Σπυροπολου- ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις και έναν καινούργιο φίλο!

Η παρουσιάστρια, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιραζόταν καθημερινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Στο νοσοκομείο πασίγνωστος ηθοποιός! Τι συνέβη;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φαίνεται πως απέκτησε ένα καινούργιο φίλο τον "Ταρζάν", ένα πανέμορφο γατάκι- ενώ ζήτησε και τις συμβουλές των follower της, αφού όπως έγραψε τα τελευταία χρόνια είχε πάντοτε σκυλάκια!

"Μήπως ήρθε η ώρα;; Μετά από ένα υπέροχο και γεμάτο καλοκαίρι ήρθε η στιγμή-αυτή της βαλίτσας..την αποκαλώ και μικρό θάνατο μια που πακετάρω, μια που ξεπακετάρω- (λατρεμένο Survivor) να γυρίσουμε σπίτι μας σπιτάκι μας!!!

Δείτε ακόμη: Έλενα Κρεμλίδου: "Τι τρως μ... η καρβουνιάρα;"- Επίκο τρολάρισμα των συνεργατών της!

Εκτός από στιγμές τρελές, φωτογραφίες αμέτρητες, μαύρισμα που κρατάει για ένα μήνα σίγουρα και όλα αυτά τα ωραία που μας άφησε το καλοκαίρι εμένα μου έφερε και τον Ταρζάν, ένα γατούλι!! Είναι η πρώτη μου φορά καθώς όπως έχω μοιραστεί μαζί σας τα τελευταία χρόνια είχα πάντοτε σκυλάκια, γι’αυτό ίσως χρειαστεί να τα λέμε πιο συχνά τώρα που έχω άπειρες απορίες και χρειάζομαι τις συμβουλές σας!!!!!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα!

Δείτε ακόμη: Και κλαααααμα η Ράλλη! Τα δάκρυα για την τηλεθέαση και το τρικ! (Βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση: