O άγνωστος Γολγοθάς της Σκορδά! Το «ζόρι» του χειμώνα και το μεγάλο πρόβλημα στα προσωπικά της...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για το τι μας κρύβει η Φαίη!

O άγνωστος Γολγοθάς της Σκορδά! Το «ζόρι» του χειμώνα και το μεγάλο πρόβλημα στα προσωπικά της...

Μπορεί η λαμπερή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά να φαίνεται ότι περνάει τέλεια στις καλοκαιρινές διακοπές της με τους γιους της σε Χαλκιδική και Τήνο, αλλά τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται!

Η Φαίη θέλει να περνάει προς τα έξω μια εικόνα χαρούμενης μαμάς, ανέμελης και χαλαρής. Όμως είναι έτσι τα πράγματα; Το ρεπορτάζ του Youweekly αποδεικνύει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στον β' κύκλο του Τατουάζ! Δολοφονίες, χωρισμοί και νέοι έρωτες! (Βίντεο)

Η Φαίη τη φετινή χρονιά έχει να περάσει δύο σκοπέλους πολύ σημαντικούς, που είναι σίγουρο ότι θα τη σημαδέψουν για τα επόμενα χρόνια της ζωής της. Ο ένας σκόπελος έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της και το νέο στοίχημα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ο άλλος έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, που βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Δείτε ακόμη: Τόνυ Μαυρίδης: Έχασε 20 κιλά και έγινε αγνώριστος! Η δίαιτα του!

Θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ μας πρώτα απ’ όλα με το επαγγελματικό κομμάτι. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Φαίη πρέπει να έχει φτιάξει βαλίτσες και να βρίσκεται ήδη στο σπίτι της στη Βουλιαγμένη και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1 προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές που έχει ζητήσει για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διέρρευσε από το περιβάλλον της παρουσιάστριας (έχει και κουμπάρους δημοσιογράφους), φέτος οι αλλαγές για την εκπομπή της είναι πολλές και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ξεκινάμε με αυτούς που σίγουρα δεν θα βρίσκονται δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Από το πάνελ του «Πρωινού», λοιπόν, δεν θα είναι μαζί της ούτε η Σοφία Τουντούρη, η νεαρή δημοσιογράφος που ήταν επιλογή της Φαίης πέρσι, ούτε ο Κώστας Τσουρός, επίσης επιλογή της, και η Κλεοπάτρα Πατλάκη, παίζεται το όνομα του Θέμη Γεωργαντά, ενώ σταθερός παραμένει ο Άρης Καβατζίκης και φυσικά η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε ακόμη: Τόνυ Μαυρίδης: Έχασε 20 κιλά και έγινε αγνώριστος! Η δίαιτα του!

Η μεγάλη έκπληξη θα είναι η προσθήκη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πάνελ, προφανώς στη θέση του Θέμη Γεωργαντά, αλλά και της δημοσιογράφου Αφροδίτης Γραμμέλη. Με το συγκεκριμένο σχήμα, που είναι πρόταση της Φαίης Σκορδά, πιστεύουν στον ΑΝΤ1 ότι θα καταφέρουν όχι μόνο να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό, αλλά θα τερματίσουν και πρώτοι, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά! Την Καινούργιου δεν τη ρώτησαν, όμως...

Αυτό είναι ένα στοίχημα που... ίσως να κερδίσει η όμορφη παρουσιάστρια, αυτό όμως που φαίνεται σίγουρα να χάνει προς το παρόν είναι το στοίχημα της προσωπικής της ζωής. Η Φαίη Σκορδά περνάει ατελείωτες ώρες μοναξιάς, τις οποίες μέχρι πρόσφατα βάφτιζε ώρες ηρεμίας και περισυλλογής. Στην ανάγκη και οι θεοί πείθονται. Η εργασιοθεραπεία τα δύο τελευταία χρόνια τής έκανε καλό όσον αφορά στα οικονομικά της, όμως προκάλεσε αγιάτρευτες πληγές στην ψυχή της.

Η Φαίη, από την εποχή που χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι μόνη. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν έχει τολμήσει καν να βγει για ένα απλό ραντεβού με οποιονδήποτε άντρα, ακόμα και με συνεργάτη της, για να μην παρεξηγηθεί. Όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν ακουστεί και γραφτεί για δήθεν φλερτ με διάφορους είναι αποκυήματα της φαντασίας δημοσιογράφων-σεναριογράφων. Η Φαίη είναι εντελώς μόνη και αυτό έχει αρχίσει να την ενοχλεί. Όπως σας το γράφουμε.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr!

Έχει αρχίσει να ζηλεύει άλλα ζευγάρια που έχουν χρόνο μαζί. Η παρουσιάστρια βλέπει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να ανεβαίνουν και τα αποθέματα λίμπιντο να κατρακυλάνε στο απόλυτο μηδέν. Από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια όλα αυτά τα σκέφτεται σοβαρά και είναι πλέον έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Έχει ξεπεράσει πλέον το στραπάτσο του χωρισμού και έχει αποφασίσει ότι πρέπει να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ζωής. Πολύ πιθανόν φέτος να τη δούμε με έναν σύντροφο στο πλάι της. Είναι κάτι που επιθυμεί και η ίδια και οι γονείς της, αλλά και οι κοντινοί της άνθρωποι και φίλοι της που τη βλέπουν να μαραζώνει μέσα στον λαμπερό κόσμο των social media.

*Από την Αρετή Σιδέρη