Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στον β' κύκλο του Τατουάζ! Δολοφονίες, χωρισμοί και νέοι έρωτες! (Βίντεο)

Πότε είναι η πρεμιέρα και γιατί δεν έχει βγει το τρέιλερ!

Αποκλειστικό! Τι θα δούμε στον β' κύκλο του Τατουάζ! Δολοφονίες, χωρισμοί και νέοι έρωτες! (Βίντεο)

Το «Τατουάζ», έκλεισε τον πρώτο του κύκλο με αίμα, απαγωγές και βία. Αν αυτό σας φαίνεται ακραίο, τότε ετοιμαστείτε να δείτε ό,τι πιο ανατρεπτικό υπάρχει σε ένα Β΄ κύκλο που αναμένεται συγκλονιστικός, με βάση τα νέα στοιχεία που γνωρίζουμε.

Την ίδια στιγμή, αποχωρήσεις, νέα πρόσωπα και πολλές ανατροπές χαρακτηρίζουν την επιτυχημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr!


Ο Β΄κύκλος, όπως έχουμε πει θα αρχίσει από εκεί που είχαν μείνει: από τη Σκόπελο. Στις πρώτες σκηνές θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του Αλεξ να προσγειώσει το ελικόπτερο, καθώς ο φίλος του πιλότος έχει πλέον ξεψυχήσει στον αέρα. Ο Νικόλας με ένα ταχύπλοο κυνηγάει τους δολοφόνους που έχει στείλει ο στρατηγός και που έχουν αρπάξει την Αννα. Η Τατιάνα, η Βέρα και ο Τόνυ τρέχουν να καλυφθούν, ενώ η αστυνόμος ανοίγει το κινητό της και βλέπει ότι την αναζητά ολόκληρη η αστυνομία.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Αυγούστου;

Παράλληλα, ο Στέφανος με την Ολγα αρχίζουν νέο ανθρωποκυνηγητό και απελπισμένοι προσπαθούν να βρουν άκρη με την απαγωγή της μικρής Αλκυόνης από το κύκλωμα παιδεραστών. Τα συγκεριμένα γυρίσματα που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο, θα τα δούμε σε τρία περίπου επεισόδια του Β΄κύκλου.

Ταυτόχρονα, νέα πρόσωπα και -φυσικά- νέες ιστορίες θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται σταδιακά. Ενα από τα πρόσωπα που θα δούμε είναι η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου, η οποία θα υποδυθεί μια νέα αστυνομικό με την οποία θα συνεργαστεί η Τατιάνα, με το όνομα Ελένη. Η αστυνομικός θα έρθει πολύ κοντά με τον Νικόλα και θα είναι αυτή που θα τον βοηθήσει στο «κυνήγι» του κυκλώματος, ενώ μεταξύ τους θα αναπτυχθεί και μια άλλη σχέση. Μια σχέση όχι απλά ερωτική, αλλά πιο βαθιά. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η Ιφιγένεια Πιερίδου είναι αδελφή της Ελένας Πιερίδου, που υποδύεται τη γυναίκα του Ορφέα, την Ελένη.

Φυσικά όλες αυτές οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τον Τύπο και τα ΜΜΕ. Ετσι θα δούμε έναν ακόμα ρόλο να προστίθεται στην ιστορία. Αυτό μιας δημοσιογραφου, την οποία θα υποδυθεί η Χριστίνα Κυριάκου, η οποία θα εμπλακεί τόσο με την περίπτωση του Ορφέα όσο και με το λαθρεμπόριο και το κύκλωμα παιδεραστών. Επίσης στη σειρά θα μπει και η ηθοποιός Αστέρω Κυπριανού, η οποία θα υποδυθεί μια γιατρό ψυχικής υγείας, που ίσως πάρει τη θέση της Τόνιας.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως δεν θα ξαναδούμε τον Ιάσωνα Δαμιανό, που υποδυόταν τον Αγγελο ούτε και την Τατιάνα Μελίδου. Ο μεν πρώτος υποτίθεται ότι φεύγει από τη ζωή της Αφροδίτης και από το νησί γενικότερα, ενώ η η Τατιάνα Μελίδου, που υποδυόταν την Ευα, υποτίθεται ότι βρίσκεται στη φυλακή. Ωστόσ,ο η ηθοποιός θα παίξει τη νέα σεζόν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Δείτε ακόμη: Άγρια επίθεση του Μαστοράκη στους Έλληνες αξιωματικούς! «Απρόσεχτα φανταράκια... μπορώ να σας τα χώσω;»

Οσο για την Αννα Γκλέτσου η οποία υποδύεται την Τόνια, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα συνεχίσει η ηθοποιός. Οι πληροφορίες θέλουν την Τόνια να πέφτει θύμα του Ορφέα, λίγο πριν αυτή αποκαλύψει το όνομά του στην αστυνομία. Με αυτό τον τρόπο η Αννα Γκλέτσου θα αποχωρήσει και από τη σειρά κάτι το οποίο είχε συζητηθεί ήδη από τον Α’ κύκλο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... ΜΙΛΟΥΝ !

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Επιστροφές ... καταστροφές! Θα τον δούμε τελικά στο Πρω1νό;


Μέσα από τα τρέιλερς της σειράς, τα οποία μεταδίδονται ήδη από την τηλεόραση του Alpha, ο καθένας από τους ηθοποιούς «αποκαλύπτει» ή καλύτερα δίνει το στίγμα της εξέλιξης του ρόλου του. Ας δούμε πώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας ξεχωριστά.


Νίκος Πολυδερόπουλος (Ορφέας): «Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη μου. Αύριο θα μιλάνε όλοι για μένα».

***Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα συλληφθεί, ούτε βέβαια ότι έχει σκοτώσει τη γυναίκα του την Ελένη.

Κούλλης Νικολάου (Σέκερης): «Ορκίστηκα να υπηρετώ το νόμο, αλλά δεν ήξερα ότι θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού μου».


Στην προσωπική ιστορία του Ταξίαρχου υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Ο γιόο του είναι ο αδύναμος κρίκος. Δεν θα σας αποκαλύψουμε ακόμα πολλά. Αλλά θα εκπλαγείτε με ό,τι κρύβει ο μικρός...

Ανδρέας Γεωργίου (Νικόλας): «Το μίσος είναι το πιο δυνατό πάθος κι εγώ στο πάθος δεν αντιστέκομαι ποτέ σ’αυτό».

Απόστολος Γκλέτσος (Θεοχάρης) : «Οταν η προδοσία θριαμβεύει εμπιστεύομαι μόνο το ένστικτό μου».


Χρύσα Παππά (Τατιάνα): «Ποτέ δεν θα προδώσω τα πιστεύω μου. Ούτε για τον έρωτα. Τελεία».

*** Η Τατιάνα μετά από όσα θα συμβούν, έχει να διαλέξει ανάμεσα στον Τόνι και την ηθική της και θα χωρίσει τον Τόνι.

Κοραλλία Καράντη (Μαργκώ) . «Είναι πολλοί που πσιτεύουν ότι είμαι ύαινα. Θα τους αποδείξω ότι σωστά το πιστεύουν».


***Εννοείται ότι δεν πρόκειται να μείνει στη φυλακή. Σύντομα θα είναι ελεύθερη και τότε αρχίζει το πραγματικό παιχνίδι εκδίκησης.


Δανάη Παπά (Αννα ): «Πλήρωσα τα λάθη των άλλων. Μακάρι να υπήρχε επιστροφή».


*** Η Αννα για μια ακόμα φορά, πέφτει θύμα του πολέμου συμφερόντων για το εμπόριο όπλων. Πληρώνει για κάτι που δεν φταίει και ο φόβος της ότι δεν θα γλιτώσει είναι μεγάλος.


Στέφανος Μιχαήλ (Αλεξ): «Aν χρειαστεί να σκοτώσω για την Αννα, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη».


*** Ο Αλεξ δεν θα ησυχάσει αν δεν σώσει την Αννα κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα διστάσει όμως μπροστά σε τίποτα μέχρι να φτάσει στους απαγωγείς της.


Γιώργος Αγγελόπουλος (Στέφανος): «Αν η αγάπη αποδεικνύεται με πράξεις... είμαι έτοιμος για τη μεγαλύτερη θυσία».

Κατερίνα Γερονικολού (Ολγα): «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα βάψω τα χέρια μου με αίμα. Κι όμως το έκανα».


Η Ολγα δολοφόνος; Πώς και ποιον σκοτώνει;

Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Τόνι): «Ολοι πιστεύουν ότι έχω πολύ αδύναμο χαρακτήρα. Καιρός να αναθεωρήσουν».


Εβελίνα Παπούλια (Βέρα): «Αποφάσισα να διεκδικήσω ό,τι μου ανήκει».


***Η Βέρα άφησε τον Θεοχάρη αμαχητί. Δεν τον διεκδίκησε από την Αμαλία. Ομως τώρα είναι αποφασισμένη να μείνει μαζί του. Τον θέλει πίσω και θα παλέψει γι’ αυτό.


Μυρτώ Αλικάκη (Αμαλία): «Αυτήν τη φορά θα αποδώσω δικαιοσύνη με τον δικό μου τρόπο».


Ελεωνόρα Αντωνιάδου (Νικόλ): «Κανένας έρωτας πια. Μόνο το χρήμα με νοιάζει».


Ο Στέφανος θα φτάσει στα άκρα για να σώσει τη μικρή Αλκυόνη. Θα εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, θα πάρει το νόμο στα χέρια του, θα συλληφθεί και θα θυσιαστεί γι’ αυτή.


Ιφιγένεια Πιερίδου (Ελένη): «Καμιά φορά, μια απόφαση είναι καθοριστική. Σαν να χτυπάς ένα ανεξίτηλο τατουάζ».

Αυτό το διάστημα οι ηθοποιοί βρίσκονται σε γυρίσματα, ενώ η πρεμιέρα της σειράς στον Alpha δρομολογείται για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, με επικρατέστερη ημερομηνία τη Δευτέρα 17/9 ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό! Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα μεταδίδεται πλέον τέσσερις φορές την εβδομάδα από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Επιπλέον, το επίσημο τρέιλερ θα προβληθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

*Ρεπορτάζ από τη Μαρία Μεταξητινού - Περισσότερα θα βρείτε στο TV24 που κυκλοφορεί την Πέμπτη!