Νατάσα Βαρελά: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία της! (Βίντεο)

Σε κλίμα πένθους...

Νατάσα Βαρελά: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία της! (Βίντεο)

Στις 10.30 το πρωί έγινε στα Μέγαρα η κηδεία της Νατάσας Βαρελά!

Η δημοσιογράφος έχασε τη ζωή της μόλις στα 33 της και ο θάνατος της βύθισε σε θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη - Κατερίνα Καινούργιου! Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της! Τι δουλειά κάνει... (Βίντεο)

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε ακόμη: O άγνωστος Γολγοθάς της Σκορδά! Το «ζόρι» του χειμώνα και το μεγάλο πρόβλημα στα προσωπικά της...

Ποια είναι όμως η Νατάσα Βαρελά που μας άφησε τόσο νωρίς;

Η Νατάσα γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1988 και ζούσε στην Αθήνα.

Οι σπουδές της έγιναν στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοίτησε στο τμήμα Οικονομικών, αλλά εν τέλει την κέρδισε ο χώρος της δημοσιογραφίας. Όταν την έιχαν ρωτήσει ποιο είναι το όνειρο της στην τηλεόραση εκείνη απάντησε : "Αυτή τη στιγμή τα πράγματα στον χώρο των media είναι πολύ δύσκολα, οπότε αναγκαστικά κάποια παλιότερα όνειρα έχουν εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροποπούλου: Επιστροφή στην Αθήνα για το My Style Rocks - Aποκλειστικό


Θα ήταν ιδανικό να δουλεύουμε όλοι αρμονικά σε αυτόν τον χώρο και με συνθήκες ανθρώπινες, ώστε να υπάρχει ένας σωστός ανταγωνισμός για να βελτιώνουμε την εικόνα και την απόδοσή μας.", κάτι που δείχνει το μεγαλείο της δημοσιογραφικής της φύσης και του χαρακτήρα της.

Η ίδια έχει περάσει από ποικίλα δελτία ειδήσεων, με πιο αξιοσημείωτα τις δουλειές της στο κανάλι Extra, και την τελευταία της παρουσία στο κανάλι Epsilon

Δείτε το σχετικό βίντεο: