Power of Love: Τζούλια Καραγιάννη σε καταγγελία βόμβα για το Μιχάλη! «Με έβρισε και...»

Αποκλειστικό!

Power of Love: Τζούλια Καραγιάννη σε καταγγελία βόμβα για το Μιχάλη! «Με έβρισε και...»

Τις προηγούμενες εβδομάδες πολλοί έστησαν στον τοίχο την Τζούλια Καραγιάννη και την είπαν μεταξύ άλλων «ψεύτρα» και «ξινή», κανείς όμως δεν είχε ακούσει τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο «Power of Love».

Δύο μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού, λοιπόν, σπάει τη σιωπή της αποκλειστικά για το Youweekly.gr και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο, απαντώντας με κάθε λεπτομέρεια στην ερώτηση που της κάνουν επίμονα στα social media το τελευταίο διάστημα: Τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχάλη Κάββαλο... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Οι βίζιτες της νύφης σχόλασαν το γάμο!

Η ίδια μας αποκάλυψε ήδη γιατί αλλά και πως χώρισαν (Δείτε εδώ) αλλά και κάνει μια καταγγελία βόμβα για τον Μιχάλη!

Αφού σε χώρισε, ποια ήταν η αντίδρασή σου;

Τον παίρνω τηλέφωνο, γιατί μόλις είχα ξυπνήσει και δεν είχα δει το μήνυμα. Μου είπε να βρεθούμε και να τα βάλουμε κάτω. Του λέω «δεν ταιριάζουμε, απαιτείς κάποια πράγματα στη σχέση σου τα οποία είναι απολύτως λογικά, αλλά στη φάση που είμαι δεν μπορώ να στα δώσω». Μου είπε να το παλέψουμε και του λέω «θα πάω τέσσερις μέρες στη Μύκονο να κάνω διακοπές, να σκεφτώ καθαρά και όταν γυρίσω θα το συζητήσουμε». Τελικά μού έτυχε μία δουλειά και κάθισα παραπάνω, μόλις του το είπα άρχισε να φωνάζει.

Σε έβρισε;

Και με έβρισε και άσχημα μου μίλησε και μου φώναζε, αλλά δεν το ανέχτηκα, του φώναξα κι εγώ. Τον νευρίαζε που έχω κολλητούς, που έβγαινα έξω μέχρι αργά το βράδυ, τον νευρίαζαν τα πάντα. Θέλω ελευθερία στη σχέση μου και δίνω ελευθερία, δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα με το αγόρι μου και να μην έχω καθόλου ζωή, γιατί είχα ζωή πριν το παιχνίδι. Ζήλευε πάρα πολύ και δεν την αντέχω τη ζήλια καθόλου. Με ρώταγε ποιοι ήταν αυτοί που μου έκαναν like ή γιατί έκανα εγώ like.

Δείτε ακόμη: Λυκουρέζος - Καλογρίδη: Τα παρακάλια που έφεραν την επανασύνδεση! Το «ναρκωτικό» και η εξάρτηση!

Γιατί μετά το παιχνίδι είπες πως είστε μαζί;

Γιατί τον χωρισμό όπως τον μάθατε εσείς, έτσι τον έμαθα κι εγώ. Ανέβαζε ένας δημοσιογράφος πολλά άρθρα για μένα, εγώ τα έβαζα στο Instagram και ο Μιχάλης νευρίαζε. Με πήρε τηλέφωνο μία μέρα πριν έρθω Αθήνα και αρχίζει να μου φωνάζει. Αφού ηρέμησε, μου είπε «εντάξει βρε αγάπη μου γλυκιά» και του λέω «δεν είμαι ούτε αγάπη σου, ούτε γλυκιά σου». Του το κλείνω, με ξαναπαίρνει και μου λέει να ηρεμήσουμε και να τα συζητήσουμε από κοντά. Γύρισα, δεν τον πήρα τηλέφωνο, δεν με πήρε και βλέπω ένα δημοσίευμα ότι χωρίσαμε.