Top 16: Γάμοι διάσημων που χάλασαν λόγω τρίτου προσώπου! Απιστία μου αμαρτία μου...

Τα ροζ σκάνδαλα και... η λύση τους!

Top 16: Γάμοι διάσημων που χάλασαν λόγω τρίτου προσώπου! Απιστία μου αμαρτία μου...

Happy End ή μήπως... όχι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί οι γάμοι που θα δείτε έληξαν νωρίς!


Ο λόγος; Φυσικά η απιστία και το ξενοκοίταγμα! Σήμερα στο Vanda's πήρα φόρα και σας έχω λίστες με αποκαλύψεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Είναι απίστευτο! Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιοί που λάτρεψαν την ηρωίνη... Ντοκουμέντο!


Πάρτε τον καφέ σας και... ξεκινάμε!

Η είδηση για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον "Ντόντα" ήρθε αναπάντεχος, με δημοσιεύματα να τον θέλουν να την έχει κάνει την "κουτσουκέλα" και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Οι άντρες της ασφάλειας τον έκαναν "τσακωτό" και η Αθηνά δεν τον συγχώρησε ποτέ. Σήμερα, εκείνος ζει νέον δημόσιο έρωτα και εκείνη δεν έχει πει κουβέντα σχετικά ενώ το διαζύγιο ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό: Το Nomads αντιγραφή 100% του Survivor! Γιατί το παιχνίδι μπορεί να μην ξεκινήσει ποτέ...

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός του Μαρκου Σεφερλή με την πρώτη σύζυγό του, Έλσα Μιχαλακοπούλου. Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Κηδεία κάνουν στον Αντέννα για 2 εκπομπές που ξεκίνησαν με μεγάλες προσδοκίες!

Και τις φήμες εκείνες σχεδόν επιβεβαιώσε ο ίδιος ο Σεφερλής, μετά από χρόνια, όταν παρουσίαζε το πρωινό του Μέγκα. Ο ηθοποιός κάποια στιγμή είχε αναφέρει ότι τότε για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, Κια ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Το διαζύγιο της δεκαετίας του 2000 είναι αυτό της Τζένιφερ Άνιστον με το Μπραντ Πιτ. Και δεν υπάρχει άλλος χωρισμός, που να δίχασε μία χώρα ολόκληρη. Ο λόγος ήταν το όργιο φημών ότι ο Πιτ παράτησε την Τζένιφερ για τα ματια της Αντζελίνας Τζολί, με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στο "Mr and mr Smith". Η μισή Αμερική ήταν με τη φερόμενη ως απατημένη Άνιστον και η άλλη μισή με τον έρωτα - κι ας είναι και παράνομος που νικά τα πάντα

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Να γιατί φέτος θα πάει άπατη....Το νέο πάνελ και ο ανθρωποδιώκτης!

Πρωτοσέλιδο είχε γίνει ο χωρισμός του Νίκου Μακρόπουλου από την πρώην σύζυγό του κι έφτασε μέχρι στα δικαστήρια. Μάλιστα, στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η πρώην του τραγουδιστή, ανέφερε ότι εκείνος είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με πολύ νεαρή συνάδελφό του

Χαμό είχε προκαλέσει στο Χόλιγουντ το διαζύγιο της Σάντρα Μπούλοκ με τον Τζέσε Τζέιμς. Εκείνος απάτησε τη γλυκιά Σάντρα με μία στρίπερ, ενώ η δημόσια παραδοχή του ότι είναι εθισμένος στο σεξ, δε στάθηκε αρκετή για να του συγχωρεθούν οι απιστίες

Από τα μεγαλύτερα μυστήρια είναι ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Η παρουσιάστρια γνώρισε τον Ματέο Παντζόπουλο το τελευταίο καλοκαίρι της ως παντρεμένη με τον Λάτσιο. Μόλις "έσκασε" η ανακίνωση του διαζυγίου της, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι ο συνομίληκος επιχειρηματίας ήταν η "πέτρα" του σκανδάλου. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, ενώ όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι, λένε ότι Ελένη και Ματέο αφέθηκαν στον έρωτα τους όταν εκείνη είχε πια χωρίσει. Επίσης, ο γάμος της με τον Λάτσιο ήδη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα το καλοκαίρι που γνωρίστηκαν στα Άχλα

Δείτε ακόμη: Γάμος βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ! Πασίγνωστη τραγουδίστρια είπε το «ναι»!

Το 2003 ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ χώρισε και η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος; Ο Ίθαν Χοκ είχε απατήσει την εντυπωσιακή Ούμα Θέρμαν με τη νταντά των παιδιών τους, Ράιν Σόχιουζ, την οποία μάλιστα παντρεύτηκε πέντε χρόνια μετά. Στις φωτογραφίες επάνω ο Χοκ με τις δυο γυναίκες του.

Το 2002 η Χάλi Μπέρι θα το θυμάται για πάντα, αφού εκείνη τη χρονιά - και σε διάστημα δύο ημερών - βρέθηκε από τον... Παράδεισο στην Κόλαση! Η εντυπωσιακή ηθοποιός μόλις είχε κερδίσει το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Έρικ Μπένετ, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι μόλις έναν χρόνο - την απατούσε με την πρώην του.

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά! Πασίγνωστη Ελληνίδα μιλά ανοιχτά για το αν χωρίζει!

Τον καιρό που ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσιάζε το σόου, «Αντρες έτοιμοι για όλα» μπήκε στη ζωή του η σέξι συνεργάτιδά του, Δήμητρα Ρουμπέση. Τότε, οι φήμες οργιάζαν ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά. Το θέμα στην ιστορία είναι ότι τότε ο Μικρούτσικος ήταν παντρεμένος με τη Φωτεινή Γεωργαντά, την οποία επίσης είχε γνωρίσει στα τηλεοπτικά πλατό.

Πολλοί λένε ότι η γνωριμία του με τη Ρουμπέση ήταν η αφορμή για το τέλος του γάμου του με την όμορφη πρώην γυμνάστρια. Πάντως, το διαζύγιο τους ήταν σε γενικές γραμμές ήρεμο.

Βέβαια, και ο χωρισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη Δήμητρα Ρουμπέση ήταν επεισοδιακός και πρώτο θέμα στα μεσημεριανά. Η Ρουμπέση αποκάλυψε ότι έπιασε τον Ανδρέα στα πράσα με άλλη γυναίκα, ενώ εκείνος την κατηγορούσε ως... φαντασιόπληκτη και ότι δεν το στήριξε στις δυσκολίες που περνούσε. Ο, τι κι αν είχε συμβεί στην πραγματικότητα, δεν το μάθαμε ποτέ.

Η Εύα Λονγκόρια και ο σταρ του NBA, Τόνι Πάρκερ, ήταν από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Και η είδηση του χωρισμού τους τρία χρόνια μετά το γάμο τους, "έπεσε" σαν κεραμίδα. Ωστόσο, η έκπληξη η μεγάλη ήρθε λίγο μετά, όταν αποκαλύψθηκε ότι η μικροσκοπική Εύα έβαλε τέλος στο γάμο της, όταν ανακάλυψε δεκάδες μηνύματα στο κινητό του Πάρκερ, με τη σύζυγο του τότε συμπαίκτη του, Μπρεντ Μπάρι.

Το τρίγωνο Αγγελική Ηλιάδη - Μπάμπης Λαζαρίδης - Πόπη Μαλιωτάκη για χρόνια ήταν το λατρεμένο θέμα των μεσημεριανάδικων. Τα ξεκατινιάσματα έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. Η Ηλιαδη ερωτεύτηκε τον Λαζαρίδη ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μαλιωτάκη. Απέκτησαν ένα γιο, ενώ ο επιχειρηματίας δεν είχε πάρει ποτέ διαζύγιο.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Τζούλια Καραγιάννη σε καταγγελία βόμβα για το Μιχάλη! «Με έβρισε και...»

Χάιντι Κλουμ & Σιλ: Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Πήραν διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά. Ο τραγουδιστής κατηγόρησε το διάσημο μοντέλο ότι τον απατούσε με τον σωματοφύλακα της, Μάρτιν Κρίστεν. Εκείνη στην αρχή το αρνήθηκε όμως λίγο καιρό μετά το διαζύγιο εμφανίστηκε δημόσια με τον Κρίστεν. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ, όμως ο χωρισμός... επήλθε.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ & Μαρία Σράιβερ: Το 2011, μετά από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, το διάσημο ζευγάρι χώρισε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε αποκτήσει εξώγαμο, με την οικιακή βοηθό της οικογένειάς του, Πατρίτσια Μπαένα. Ο Τζόζεφ -περί ου ο λόγος- είχε γεννηθεί την ίδια χρονιά με τον νεότερο γιο του Κρίστοφερ, από τη Μαρία -το γένος Κένεντι, για την ιστορία- και ο Άρνι χρηματοδοτούσε κρυφά την ανατροφή του.

Ντέμι Μουρ & Άστον Κούτσερ: Παρά τα 15 χρόνια που τους χώριζαν οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005. Η Ντέμι, μητέρα ήδη τριών κοριτσιών, από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις τον είχε τιμή της και καμάρι της τον Άστον, μέχρι και την έκτη επέτειο του γάμου τους, που την έφαγε την... κατραπακιά! Ο Κούτσερ πέρασε το βράδυ της επετείου τους με μια νεαρή στάρλετ σε σουίτα στο Σαν Ντιέγκο.

Γούντι Άλεν και Μία Φάροου: Πιθανότατα η πιο απίθανη ιστορία από όλες που θα μπορούσε να είναι σενάριο από τις ταινίες που υπογράφει ο διάσημος σκηνοθέτης. Το 1992, ο Γούντι Άλεν σύναψε δεσμό με την κατά 20 χρόνια νεότερή του και θετή κόρη της συντρόφου του Μία Φάροου, Σουν Γι Πρεβίν. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν σήμερα δυο κόρες οι ίδιοι.