Φουρέιρα - Μποτία: Το ταξίδι στη Μύκονο και όλη η αλήθεια για τη κρίση στη σχέση τους!

Τι συμβαίνει;

Φουρέιρα - Μποτία: Το ταξίδι στη Μύκονο και όλη η αλήθεια για τη κρίση στη σχέση τους!

Παρόλο που το φετινό καλοκαίρι ο χρόνος δεν ήταν σύµµαχος για την Ελένη Φουρέιρα και τον αγαπηµένο της Αλµπέρτο Μποτία, οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία για να περάσουν µαζί ένα ροµαντικό τριήµερο και µάλιστα στην κοσµοπολίτικη Μύκονο.

Για να το πετύχουν, εκείνη εκµεταλλεύτηκε µία εµφάνισή της στο Nησί των Ανέµων και εκείνος «ξέκλεψε» λίγο χρόνο από τις αθλητικές του υποχρεώσεις µε τη νέα του οµάδα, την Αλ Χιλάλ, που έχει έδρα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ώστε να βρεθεί κοντά της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Ποζάρει άβαφη και... ξεφαντώνει με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο! (Βίντεο)

Κατάφεραν, λοιπόν, να συντονίσουν το φορτωµένο τους πρόγραµµα και ταξίδεψαν µαζί µέχρι τη Μύκονο για µια ολιγοήµερη ερωτική απόδραση που τόσο πολύ είχαν ανάγκη και οι δύο. Προς τιµήν της Ελένης Φουρέιρα διοργανώθηκε το beach party «Fuego» στην Ελιά, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «XLsior Mykonos», όπου και τραγούδησε. Τον ελεύθερο χρόνο που είχε για να απολαύσει το Νησί των Ανέµων, εννοείται πως τον αφιέρωσε στον Αλµπέρτο, που τη συνόδευσε, καταφέρνοντας µε αυτόν τον τρόπο να συνδυάσει το ωφέλιµο µε το... απόλυτα ερωτικό τερπνόν.

Δείτε ακόμη: Νέος πόλεμος Jolie-Pitt: Πόσα χρήματα ζητάει η Angelina; Το ποσό μαμούθ για το διαζύγιο!

Η αλήθεια είναι πως, µετά τη µεγάλη επιτυχία, που γνώρισε η Ελένη Φουρέιρα µε το τραγούδι της «Fuego» στη Eurovision, η καθηµερινότητά της ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική, καθώς έπρεπε να ταξιδεύει συνεχώς για συναυλίεςσε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Εκεί γνώρισε την αποθέωση και είναι πολύ ευτυχισµένη γι’ αυτό, όµως είχε ανάγκη, όπως και ο σύντροφός της, να αποτραβηχτεί από όλα και όλους και να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και φυσικά να ζήσει τον έρωτά της µε τον Αλµπέρτο. Λίγες µόλις ηµέρες πριν ξανασµίξει µε τον αγαπηµένο της, η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με τη Realnews, είχε την ευκαιρία να απολαύσει βουτιές και ξεγνοιασιά στην όµορφη Κρήτη. Ακόµη και αν της έλειπε ως φυσική παρουσία ο αγαπηµένος της, επικοινωνούσε µαζί του διαρκώς, «ελαχιστοποιώντας» έτσι τη µεταξύ τους απόσταση. Φυσικά, δεν άφησε παραπονεµένους τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες της από τις χαλαρές στιγµές της στις παραλίες της µεγαλονήσου.

Δείτε ακόμη: Από τη Μουρμούρα στο Έλα στη θέση μου! Ποια ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Τι συμβαίνει στη σχέση τους

Πολλά γράφονται το τελευταίο διάστημα για την σχέση του Αλμπέρτο Μποτία και της Ελένης Φουρέιρα. Πολλοί μάλιστα θέλουν την σχέση τους να περνάει μεγάλη κρίση και οι δρόμοι τους να οδηγούν στο χωρισμό!

Ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία και όχι κρίση δεν υπάρχει στην σχέση τους, αλλά και το θέμα πάει σοβαρά. Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρει πως η Ελένη σκέφτεται πολύ σοβαρά το επόμενο βήμα για την σχέση τους… όποιος κατάλαβε…. κατάλαβε!