Στικούδη - Σερίφης: Οι ευχές των celebrities για το γάμο τους και το παραμυθένιο love story! (Βίντεο)

Αφιέρωμα του Youweekly.gr!

Στικούδη - Σερίφης: Οι ευχές των celebrities για το γάμο τους και το παραμυθένιο love story! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη κάτω από άκρα μυστικότητα!

Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής του γαμπρού στο Μορφάκι Θεσπρωτίας και το ζευγάρι ήταν μαζί 9 ολόκληρα χρόνια πριν κάνουν το επόμενο βήμα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τον γάμο της με βίντεο στο οποίο χορεύει στους ρυθμούς του Drake, το «KiKi Do You Love Me»! Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που έσπευσαν να τις ευχηθούν!
Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε για τον γάμο της, ήταν και το σχόλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και της Ζόζεφιν! Δείτε το βίντεο και τα σχόλια με τις ευχές:

#shiggychallenge #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #drakechallenge @champagnepapi #Morfati #dont_try_this_at_home #bride #afterparty #kikichallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Το love story του ζευγαριού

Η Κατερίνα και ο Βαγγέλης γνωρίστηκαν στο Μega Star, την περίοδο που η ίδια ασχολούνταν με τη παρουσίαση. Και οι δύο τηρούσαν σιγή, ενώ η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους έγινε μόλις πέρσι! Ο Βαγγέλης ασχολείται με τη μουσική και μάλιστα πολλά από τα τραγούδια της Κατερίνας τα έχει γράψει εκείνος!