Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Eίναι γεγονός! Πρώην παίκτης βρήκε το Power of Love του εκτός παιχνιδιού!

Μας συστήνει την σύντροφό του!

Eίναι γεγονός! Πρώην παίκτης βρήκε το Power of Love του εκτός παιχνιδιού!
News 28.08.2018 12:20

Πολλοί είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του Power of Love, για να γνωρίσουν την αγάπη τους και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία!

Κάποιοι τα κατάφεραν και και κάποιοι όχι που είτε αποχώρησαν νωρίς από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, είτε ο έρωτας δεν χτύπησε την πόρτα την δεδομένη χρονική στιγμή! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Στικούδη - Σερίφης: Οι ευχές των celebrities για το γάμο τους και το παραμυθένιο love story! (Βίντεο)

Ο πρώην παίκτης του Power of Love, ξεχώρισε με την προσωπικότητα του και αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι, με τους συμπαίκτες του να τον καταψηφίζουν! Ο ίδιος, προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά τελικά ο πρώην παίκτης βρήκε την αγάπη εκτός του Power of Love και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένος!

Δείτε ακόμη: Full in love η Ελένη Χατζίδου! Η πρώτη φωτογραφία με το νέο της σύντροφο!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Φανουρίδη, που η Κίρκα φαίνεται πως του έχει "κλέψει" την καρδιά! Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα, ενώ με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μας κάνουν και.... λιώνουμε!

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Τσακαλάς: O Μπίλυ από το Καφέ της Χαράς επιστρέφει πιο κούκλος από ποτέ!

Το ζευγάρι είναι μαζί, ενώ φαίνεται πως η απόσταση που τους χωρίζει είναι αμελητέα, αφού κάνουν και οι δύο βήματα για να είναι μαζί και να βιώνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Share