Βόμβα! Μαυρίδης - Ράλλη το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Βόμβα! Μαυρίδης - Ράλλη το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!


Εμείς στο Youweekly.gr είχαμε και έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη Νικολέττα και το Γιώργο! Διαβάστε παρακάτω...


Πριν λίγη ώρα γράψαμε στο Vanda's blog:
Ένα πουλάκι μας ψιθύρισε στο Youweekly.gr ότι είδαν τη Νικολέττα Ράλλη μαζί με το Γιώργο Μαυρίδη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε πολύ τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Η απίστευτη πατάτα της παρουσιάστριας που εξέθεσε την διεύθυνση του ΑNT1! «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με....» (Βίντεο)


Τo Youweekly.gr επικοινώνησε με το Γιώργο Μαυρίδη για να διασταυρώσει την είδηση αν είναι ζευγάρι με τη Νικολέττα Ράλλη ή απλά φίλοι.


Στο μήνυμα γράψαμε στο κύριο Μαυρίδη:

Δείτε ακόμη: Φουρθιώτης: Αποχώρηση "βόμβα" από το πάνελ! Δείτε τους νέους συνεργάτες του!


«Καλησπέρα κύριε Μαυρίδη, μας ενημέρωσαν φίλοι του σάητ Youweekly.gr ότι σας είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές με τη κυρία Νικολέττα Ράλλη. Αληθεύει ότι είσαστε ζευγάρι;»


Ο Γιώργος Μαυρίδης μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν μας έχει απαντήσει.

Από το περιοδικό Youweekly, η διευθύντρια του περιοδικού, η Τζώρτζια Συρίχα επικοινώνησε η ίδια με τη Νικολέττα Ράλλη για να τη ρωτήσει αν ισχύει η είδηση. Της έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε το εξής:


«Νικολέττα μου ισχύει η είδηση ότι είσαι σε σχέση με το Γιώργο Μαυρίδη; » Επίσης, η Νικολέττα Ράλλη μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει απαντήσει.


Tι ισχύει τελικά
Επειδή το ρεπορτάζ τρέχει από λεπτό σε λεπτό, πολλά από το παραπάνω κείμενο έχουν αλλάξει! Αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε τη Νικολέττα ή το Γιώργο, εμείς στο Youweekly.gr επικοινωνήσαμε με άτομο από το περιβάλλον της για να δούμε αν ισχύει η είδηση ή όχι! «Το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ ερωτευμένο» μας είπε έμπιστη πηγή οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν χωράει αμφιβολία!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το πάνελ της νέα της εκπομπής! Έγινε η σφαγή του Δράμαλη!

Οι προηγούμενες σχέσεις της Νικολέττας και η πιο... δημοφιλής
Ποιοι έχουν... χαρεί την εντυπωσιακή μελαχρινή πριν το Γιώργο; Ιδού λοιπόν:

Η Νικολέττα δεν αγαπά τη δημοσιότητα και όπως.. μας την έσκασε με το Γιώργο έτσι έχει κάνει και με προηγούμενες σχέσεις της! Σχεδόν για καμία δεν έχει δοθεί έκταση με μόνη εξαίρεση αυτή με τον Ιάσονα Μιχόπουλο, αδερφό του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου.


Η Νικολέττα Ράλλη γνώρισε τον επιχειρηματία Ιάσονα Μιχόπουλο πριν τρία χρόνια περίπου σε ένα ταξίδι που είχε πάει με μια ομάδα γιόγκα. Τότε απλά είχε συστηθεί και ουδέποτε της είχε περάσει τότε από το μυαλό κάτι άλλο.
Αργότερα, ήρθαν κοντά μέσα από μαθήματα Iron Hot Yoga που έτυχε να κάνουν μαζί. Για ένα διάστημα αντάλλασσαν συνεχώς μηνύματα στο Facebook και τέσσερις μήνες μετά βγήκαν για φαγητό.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Αυτές θα είναι οι συμπαρουσιάστριες του στο Epsilon! Πασίγνωστες παρουσιάστριες, πρώτα ονόματα!


Το ζευγάρι ήταν αχώριστο μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, όταν η παρουσιάστρια είπε το «ναι» στο Μακεδονία Tv και μετέφερε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς της στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, οι δυο τους βρίσκονταν συνέχεια μαζί στη Μύκονο, όπου εκείνος και ο αδελφός του, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρούν ξενοδοχειακή μονάδα.

Δυστυχώς, όμως, το ζευγάρι δεν άντεξε την απόσταση και έτσι αποφάσισαν από κοινού να ρίξουν τίτλοι τέλους στη σχέση τους! Για την ιστορία να πούμε ότι η Νικολέττα έχει υπάρχει ζευγάρι και με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Δανέζη αλλά και με έναν «κοινό θνητό» ονόματι... Βαγγέλη! Φήμες επιπλέον υποστήριζαν ότι έχει υπάρχει ζευγάρι με τον Φίλιππο Παπασπύρου... των γνωστών ζαχαροπλαστείων!