Στημένο το καυτό φιλί της Ράλλη με τον Μαυρίδη; Όλη η αλήθεια για το παπαρατσικό! (Βίντεο)

Όσα οι άλλοι δεν τολμούν να γράψουν!

Στημένο το καυτό φιλί της Ράλλη με τον Μαυρίδη; Όλη η αλήθεια για το παπαρατσικό! (Βίντεο)

Από χτες εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει για το νέο έρωτα της πόλης!


Νικολέττα Ράλλη και Γιώργος Μαυρίδης είναι τρελά ερωτευμένοι και αν και οι ίδιοι δεν μιλούν για το γεγονός (αφού προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους αλλά δεν στάθηκε δυνατό) πηγή από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσε την είδηση (Δείτε εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τζούλια Καραγιάννη: Η νέα σχέση της μετά τον Μιχάλη από το Power of Love! Όλη η αλήθεια...


Σήμερα στο Splash του Epsilon προβλήθηκαν οι φωτογραφίες με το καυτό τους φιλί και τα σχόλια έδωσαν και πήραν! Μάλιστα το «σουπεράκι» όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα ή αλλιώς η λεζάντα της εκπομπής την ώρα που προβάλλονταν το θέμα ανέφερε «Στημένο ή όχι το φιλί»;

Δείτε ακόμη: Epsilon: Αποκλειστικό - O Λιάγκας στο 7-10 παρά το συμβόλαιο με ΑNT1! Φοβερό παρασκήνιο...


Τα σχόλια στην εκπομπή έδωσαν και πήραν αλλά εμείς εστιάσαμε στα όσα είπε η φίλτατη μελαχρινή δημοσιογράφος: «Δεν μου φαίνεται και πολύ καυτό το φιλί εμένα... Μάλλον ξώφαλτσο είναι» τόνισε! Και συνέχισε: «Αν ήταν ο αγαπημένος της δεν θα τον φιλούσε με πάθος; Και το χέρι στον ώμο τι είναι; Εμένα έτσι με χαιρετάνε το πρωί» είπε!

Δείτε ακόμη: Η προδοσία που τσάκισε τη Μενεγάκη! Το πισώπλατο μαχαίρωμα από πολύ δικό της άτομο...

Η Μαντώ Γαστεράτου που ήταν μαζί του στο Nomads έσπευσε να αναφέρει ότι ο Γιώργος δεν μιλούσε για τα προσωπικά του στο παιχνίδι αλλά η μελαχρινή... δημοσιογράφος απάντησε: «Πάντως αν δεν θέλεις να ασχοληθούν γενικά μαζί σου δεν φιλιέσαι στη μέση του δρόμου»!

Δείτε ακόμη: Γιατί η Καραβάτου σφάζεται με την Σταμάτη! Η «κλοπή»της όμορφης πανελίστριας! Παρασκήνιο απίστευτο....

Το τι ισχύει τελικά μόνο ο χρόνος θα το δείξει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι δεν ξεκίνησε με πολύ θετικές «κριτικές»! Για την ιστορία να πούμε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Αεροδρόμιο Μακεδονία όπου σύμφωνα με πληροφορίες η Νικολέττα είχε πάει για διήμερο με τον Γιώργο! Δείτε το σχετικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας: