Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Από την... Κουρούτα στον Ολυμπιακό! Πρώην παίκτης του Survival έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά!

Αν και άρρωστος Παναθηναϊκός!

Από την... Κουρούτα στον Ολυμπιακό! Πρώην παίκτης του Survival έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Πειραιά!
News 07.09.2018 17:37
Follow us on Google News

Δυναμώνει κι άλλο το πυγμαχικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, μετά την συμφωνία με τον Τάσο Μπερδέση.

ρόκειται για έναν από τους καλύτερους αθλητές πυγμαχίας της Ελλάδας και έγινε ευρύτερα γνωστός με την περσινή συμμετοχή και τη νίκη του στο reality επιβίωσης Survival. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εμφανίστηκαν "σύννεφα" στη σχέση τους! Τι συμβαίνει με την ωραία ξανθιά παρουσιάστρια και τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας μας.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που σκοτώθηκε ο γιος του!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr ο Τάσος Μπερδέσης ανέφερε τα εξής: «Το να φεύγω από τη μια ομάδα και να έρχομαι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα είναι χαρά και μου δίνει δύναμη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όπως δίνω πάντα. Ο σκοπός μου είναι να βγω πρωταθλητής και να φτάσω στο υψηλότερο σκαλί. Ποιο είναι αυτό; Θα το δείτε το επόμενο διάστημα. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν οι παράγοντες που ήρθαν και με πλησιάσανε. Πιστεύω ότι είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους με ανθρώπους που μπορούν να φέρνουν τον κάθε αθλητή στην ομάδα. Μόνο και μόνο που θα σε κοιτάξουν και θα σου μιλήσουν.

Δείτε ακόμη: Power of Love: Αδιανόητο τρολάρισμα σε πρώην παίκτρια! - "Θες να χωθείς;;;;"

Από το μισό που θα σου πουν θα γίνει ένα. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ εδώ στην Ελλάδα και χαίρομαι γιατί κατηγορούσα την χώρα μας για κάποια πράγματα για όλες τις ομάδες, μόνο τον Ολυμπιακό που δεν τον γνώριζα. Τώρα που τον γνωρίζω, έχω μπει στην οικογένεια και είναι πλέον η οικογένειά μου».

TAGS
Share