Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of Love: Αδιανόητο τρολάρισμα σε πρώην παίκτρια! - "Θες να χωθείς;;;;"

Η ερώτηση που έφερε τον πανικό στο Instagram!

Power of Love: Αδιανόητο τρολάρισμα σε πρώην παίκτρια! -
News 07.09.2018 16:24

Απίστευτο τρολάρισμα δέχθηκε πρώην παίκτρια του Power of Love μέσω του Instagram! Η νέα δυνατότητα του ιστοτόπου, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους διαδικτυακούς φίλους να κάνουν ερωτήσεις δημόσια έχει... κάψει πολύ κόσμο!

Τι το ήθελε λοιπόν η Βίβιαν Τσιμιλά να μπει σε διάλογο με τους followers της; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα η εκπομπή της Στεφανίδου και πως θα λέγεται; Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά από το Youweekly.gr!

Οι ερωτήσεις έπεσαν "βροχή", τα σχόλια για την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Νίκο επίσης, αλλά το αδιανόητο τρολάρισμα ήρθε όταν ένας από τους "φίλους" της θέλησε να της συστήσει έναν φίλο του!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που σκοτώθηκε ο γιος του!

Που είναι το... μεμπτό θα αναρωτηθείτε! Ελεύθερο κορίτσι είναι, αφού μετά το τέλος της σχέσης της με το Νίκο δεν έχει ξεκινήσει κάποια καινούρια σχέση, γιατί να μην κάνει μια γνωριμία;

Δείτε ακόμη: Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της! Γιατί κλείστηκε στο Δαφνί;

Ο follower ήθελε να της γνωρίσει συγκεκριμένα τον... παππού του φίλου του αφού -όπως της έγραψε- της αρέσουν οι μεγαλύτεροι! "Θες να χωθείς;" την ρώτησε! Φυσικά η πρώην παίκτρια του σπιτιού της αγάπης έδωσε... "πληρωμένη" απάντηση! "Μου πέφτει λίγο μικρός! Τίποτα σε προπάππου παίζει;" του έγραψε!

Share