Έσκασε τώρα! Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα η εκπομπή της Στεφανίδου και πως θα λέγεται; Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά από το Youweekly.gr!

Όλο το παρασκήνιο...

Έσκασε τώρα! Πότε θα κάνει τελικά πρεμιέρα η εκπομπή της Στεφανίδου και πως θα λέγεται; Όλες οι λεπτομέρειες αποκλειστικά από το Youweekly.gr!

Χθες σας ενημερώσαμε πρώτοι, εδώ στο youweekly.gr πως η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν στον "αέρα" ενώ η ίδια η παρουσιάστρια προχώρησε σε αναβολή της πρεμιέρας! (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Η παρουσιάστρια θέλει να είναι όλα στην εντέλεια και δεν αφήνει στην τύχη τους τα πράγματα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες με τη Κλέλια Ρένεση!

Ετσι λοιπόν, αφού δεν ήταν έτοιμο το πλατό και το σκηνικό δεν ήταν όπως ακριβώς το ήθελε προτίμησε να αναβάλει την πρεμιέρα της εκπομπής της. Μάλιστα, σας ενημερώσαμε πως η εκπομπή της ήταν... αβάφτιστη! Αφού τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της δεν είχαν βρει όνομα για το καινούριο εγχείρημα τους.

Σήμερα λοιπόν, όλα τα μυστήρια λύνονται και θα τα διαβάσετε πρώτοι στο Youweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που σκοτώθηκε ο γιος του!

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λοιπόν όρισε πρεμιέρα! Πότε θα βγει στον "αέρα"; Στις 24 Σεπτεμβρίου! Το πλατό αλλά και όλες οι λεπτομέρειες που ήταν στον "αέρα" μέχρι και εκείνη την ημερομηνία θα είναι έτοιμες για να είναι η πρώτη εκπομπή ακριβώς όπως την έχει φανταστεί η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της! Γιατί κλείστηκε στο Δαφνί;

Και τώρα πάμε και στο μεγαλύτερο... μυστήριο! Αυτό με το όνομα της εκπομπής! Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και οι συνεργάτες της ήθελαν έναν τίτλο για την εκπομπή ο οποίος δεν θα θύμιζε σε τίποτα τις παλιές στιγμές της παρουσιάστριας. Ετσι λοιπόν κατέληξαν στο όνομα "Μαζί σου"!

Δείτε ακόμη: Μαρίνα Πεφάνη: Πέθανε η ηθοποιός που αγαπήσαμε από τον «Κατήφορο»!

24 Σεπτεμβρίου, "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!