Ελένη Φιλίνη: "Είχα σχέσεις ζωής και..." Η αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού στο Υouweekly.gr!

Αποκλειστική συνέντευξη!

Ελένη Φιλίνη:

Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια και ερμηνεύτρια, μετά από σειρά live εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, μιλάει στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει αν έστω και αργά, θα αποφασίσει να παντρευτεί!

Τι μας αποκάλυψε; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τόνι Σφήνος: "Για να προκόψει κανείς πρέπει να είναι..." - Ο showman αποκαλύπτει τα μυστικά του αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Μετάνιωσες που δεν παντρεύτηκες ποτέ;

Είμαι από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που υπάρχουν... Παντού δίπλα μου βλέπω δράματα, διαζύγια και παιδιά που τα τραβάνε πότε ο ένας και πότε ο άλλος στη μέση και δικάζουν και αυτά με τη σειρά τους τους γονείς. Κάθε μέρα τα ζω αυτά και ρωτάς αν έχω μετανιώσει; Είμαι τυχερή και ευτυχισμένη. Ήταν δύσκολο να κάνω παιδί και να παντρευτώ άμα ήθελα; Είχα σχέσεις ζωής και δεν της προχώρησα.

Δείτε ακόμη: Εμφανίστηκαν "σύννεφα" στη σχέση τους! Τι συμβαίνει με την ωραία ξανθιά παρουσιάστρια και τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ;

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός που σκοτώθηκε ο γιος του!

Τώρα έχεις σχέση;

Άσε με να έχω ένα μυστήριο στη ζωή μου.. Άμα βρω τον άντρα της ζωής μου θα το πω, άσχετα αν στην αρχή όλες νομίζουμε ότι βρήκαμε τον άντρα της ζωής μας και μετά την πατάμε. Τα έχω ψάξει όλα αυτά πολύ για να καταλήξω να έχω γαλήνη και να είμαι καλά. Δεν θέλω να με ταράζει κανείς...