Καταραμένη φτώχεια! Οι διακοπές χωρίς... air condition λαμπερής γυμνάστριας!

Από τη χλιδή στις ταπεινές διακοπές!

Καταραμένη φτώχεια! Οι διακοπές χωρίς... air condition λαμπερής γυμνάστριας!

Καταραμένη φτώχεια, που έφερες τη γυμνάστρια σε απόγνωση! Η οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία φαίνεται ότι δεν άφησε ανεπηρέαστα ούτε τα επώνυμα πάλαι ποτέ νοικοκυρόσπιτα!

Διάσημη γυμνάστρια, με κορμί που κόβει την ανάσα και με οικογένεια, εθεάθη σε νησί να μένει σε δωμάτιο χωρίς τις βασικές παροχές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκ! Θλίψη στη showbiz! Νεκρός από ναρκωτικά ο...

Η όμορφη και επιτυχημένη οικονομικά -έτσι τουλάχιστον βγαίνει προς τα έξω- celebrity εθεάθη στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον Μακρύ Γιαλό Λασιθίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, να μένει με τα παιδιά της σε ένα άθλιο δωμάτιο, που παλιά ανήκε σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά όχι πια, το όποιο στερείται ακόμα και τα βασικά, όπως είναι το air condition.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Δαλάκα: Η απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς της πρώην παίκτριας του Survivor!

Αγαπημένος προορισμός

Το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό της και, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που -καθώς φαίνεται- αντιμετωπίζει αποφάσισε να το επισκεφτεί και φέτος. Βρήκε λοιπόν αυτό το κατάλυμα, που σίγουρα θα ήταν πολύ οικονομικό, και πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη:Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

Περιττό να αναφέρουμε ότι όσοι την είδαν να μένει εκεί, έτριβαν τα μάτια τους,καθώς δεν πίστευαν πως είναι η ίδια, αλλά κάποια που της μοιάζει. Κι αυτό, γιατί αξίζει να σημειωθεί ότι η επώνυμη κυρία ουδέποτε έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με τα οικονομικά της ζητήματα, ούτε την ακολουθεί η φήμη ότι έχει... καβούρια στην τσέπη.

Δείτε ακόμη: Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη! Τι συνέβη και έγινε έξαλλη η δημοσιογράφος;

Αντιθέτως , φροντίζει μέσω social media να "επικοινωνεί" πόσο ωραία και πλουσιοπάροχα περνάει, να δείχνει πόσο ευτυχισμένη και άνετη είναι, και πόσο αξιοθαύμαστη είναι η ζωή της.

Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται ότι απέχει από αυτήν που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Οι πολυτέλειες και οι χλιδές ανήκουν στο παρελθόν της, και το παρόν της είναι δύσκολο χωρίς χρυσόσκονη και λάμψη. Εκτός εάν η εντυπωσιακή κυρία υποβάλλει την οικογένεια της σε ασκήσεις... ετοιμότητας, για τυχόν πιο δύσκολες καταστάσεις που πρόκειται να έρθουν!