Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

Γιατί θέλει να τις εξαφανίσει η παρουσιάστρια;

Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

Έξι χρόνια, τρία κανάλια. Τόσα χρειάστηκαν για να συναντήσει το στιλ τη Φαίη Σκορδά. Ας είναι καλά, ο Γιώργος Λιάγκας, το Mega, o ΑΝΤ1 και οι από μηχανής… στιλίστες.

«Στην πυρά μ’ αυτές της Τσιμτσιλή»… Αυτό το παραφρασμένο σουξέ της Άννας Βίσση, θα σιγοτραγουδά η Φαίη Σκορδά όποτε ξεθάβει φωτογραφίες της απ’ την εποχή που δούλευε στο TV 100, στο TV Μακεδονία και στον Alter. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα; Τα άστρα μίλησαν! (Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου);

Κανονικά, θα έπρεπε η ίδια να βάλει φωτιά να τις κάψει αφού δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Φαίη του σήμερα, την παρουσιάστρια της εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» -που σαρώνει εδώ και τρία χρόνια τα νούμερα τηλεθέασης- τη σύζυγό του Γιώργου Λιάγκα και τη μητέρα του Γιάννη και του Δημήτρη.

Super-mini φορέματα, μπούστο και γάμπες φόρα παρτίδα, έντονα prints, λαμέ, sequins, γουναρικά.Η «Πούλια και ο Αυγερινός» στο κορμί της Φαίη, της παρουσιάστριας που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει καριέρα στην Αθήνα. Όσο για το μαλλί; Ξανθό -πιο πολύ πεθαίνεις- με extensions και μπούκλες. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως η «χαρά του fashion police», σπούδασε κριτικός τέχνης. Το μακιγιάζ, ασορτί. Βαρύ και ασήκωτο, που την έκανε να δείχνει πολύ μεγαλύτερη απ’ την ηλικία της.

Δείτε ακόμη: Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη! Τι συνέβη και έγινε έξαλλη η δημοσιογράφος;

Μέχρι που στη ζωή της μπήκε ο Γιώργος Λιάγκας -ο οποίος μαγνητίστηκε απ’ το στιλ «η Άρτα με τα Γιάννενα»- και η μεταγραφή στο Mega. Το 2010 ήταν η χρονιά των αλλαγών. Παντρεύτηκε, άλλαξε επαγγελματική στέγη, και μαζί ντύσιμο και μαλλί.

Το Mega ήθελε την παρουσιάστρια του πρωϊνάδικού του να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η φιλενάδα των νοικοκυρών, αλλά συνάμα να αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. Η απόχρωση των μαλλιών της άρχισε να γλυκαίνει, ενώ οι μπούκλες στάλθηκαν στο «πυρ το εξώτερον» και τη θέση τους πήραν πιο vague (retro waves) χτενίσματα. Οι εμφανίσεις της, τη μια ήταν πετυχημένες και την άλλη όχι. Ωστόσο, η Φαίη βρισκόταν σε καλό δρόμο.

Δείτε ακόμη: Ελένη Φιλίνη: "Είχα σχέσεις ζωής και..." Η αφοπλιστική συνέντευξη της ηθοποιού στο Υouweekly.gr!

Τρία χρόνια μετά, ήρθε η «θορυβώδης» μετακόμιση στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου -που έχει διδακτορικό στο να «φτιάχνει» παρουσιάστριες (βλέπε Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Μπεκατώρου)- τροχοδρόμησε την -ολική- μεταμόρφωσή της. Κανείς δεν ξέρει ποιος στιλίστας πρέπει να πάρει τα εύσημα, που ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή, να ξεσκαρτάρει την γκαρνταρόμπα της Φαίη.

Δείτε ακόμη: Τόνι Σφήνος: "Για να προκόψει κανείς πρέπει να είναι..." - Ο showman αποκαλύπτει τα μυστικά του αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Τα κιτς κομμάτια διαδέχτηκαν κλασικά σύνολα, skinny παντελόνια, bohemian φορέματα και κομψές γόβες. Μοναδικό κοινό γνώρισμα με το παρελθόν, ότι δεν παραλείπει να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία τα καλλίγραμμα πόδια της. Πλέον, όμως, εφαρμόζει πιστά τον κανόνα «less is more». Στην καθημερινότητά της βάφεται ελαφρώς, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της, ενώ ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Οι φήμες θέλουν να την έχει αγγίξει το μαγικό νυστέρι χειρουργού, με την ίδια να το αρνείται κατηγορηματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη μπορεί να κοκορεύεται πως είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz, όσο κι αν τη στοιχειώνει -το όχι και τόσο-μακρινό παρελθόν της!

Κωνσταντίνα Γεωργίου

Πηγή: like.philenews.com