Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριος καυγάς! Ποιες πασίγνωστες τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια;

Το παπούτσι που πέταξε η μία προς το μέρος της άλλης!

Άγριος καυγάς! Ποιες πασίγνωστες τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια;
News 08.09.2018 10:59

Απίστευτες σκηνές, εξελίχθηκαν σε πάρτι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, όταν η Cardi B και η Nicki Minaj παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Η Cardi B όρμηξε στην Nicki Minaj, στο πάρτι του Harper’s Bazaar, το βράδυ της Παρασκευής, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media. Μάλιστα, έβγαλε και τα παπούτσια της και πέταξε στο έναντι στην «αντίπαλη» ράπερ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Διαδικτυακός πόλεμος για το νυφικό της! Το σχόλιο που διαγράφηκε!

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η Minaj μιλούσε με κάποιον, όταν η Cardi B προσπάθησε να της επιτεθεί, αλλά παρενέβησαν οι άνδρες ασφάλειας της πρώτης.

Λίγη ώρα αργότερα, η Cardi B αποχώρησε από το πάρτι, με ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπό της, και φορώντας το ένα από τα παπούτσια της συνοδεία αστυνομικών.

Δείτε ακόμη: Σοκ! Θλίψη στη showbiz! Νεκρός από ναρκωτικά ο...

Ατομα από τον κύκλο της δήλωσαν στο TMZ ότι η ράπερ πλησίασε το τραπέζι στο οποίο βρισκόταν η Minaj δίχως να έχει πρόθεση να ξεκινήσει καβγά, αλλά για να της απευθυνθεί επειδή διαδίδει ψέματα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι φαίνεται πως υπήρχε κάποιο σχέδιο από την ασφάλεια, σε περίπτωση που η Cardi B την πλησίαζε, με αποτέλεσμα να δεχθεί αγκωνιά στο πρόσωπο από έναν από τους σωματοφύλακες και από αυτό «απέκτησε» το καρούμπαλο.

Δείτε ακόμη: Καταραμένη φτώχεια! Οι διακοπές χωρίς... air condition λαμπερής γυμνάστριας!

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε την Cardi B φαίνεται πως ήταν κάποιο σχόλιο που ειπώθηκε για το κατά πόσο είναι καλή μητέρα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Share