My Style Rocks 2: Στα όρια του θανάτου βρέθηκε παίκτρια του παιχνιδιού από νευρική ανορεξία! Συγκλονιστική ιστορία

Όλη η ιστορία της πανέμορφης παίκτριας!

My Style Rocks 2: Στα όρια του θανάτου βρέθηκε παίκτρια του παιχνιδιού από νευρική ανορεξία! Συγκλονιστική ιστορία

Το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, My Style Rocks 2, θα βγει στον "αέρα" τη Δευτέρα και τα 11 κορίτσια είναι έτοιμα να παραδώσουν μαθήματα στιλ!

Χθες αποκλειστικά από το youweekly.gr γνωρίσατε τις παίκτριες πρώτοι! Σήμερα, θα σας αποκαλύψουμε την συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από το τεράστιο χαμόγελο μιας πανέμορφης παίκτριας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποια νέα παίκτρια έχει κάνει ολόγυμνη φωτογράφιση; "Στο σex τον θέλω άγριο!" Αποκάλυψη!

Ο λόγος για την κούκλα Έφη Αναστασοπούλου. Η όμορφη Έφη εργαζόταν 9 χρόνια ως μοντέλο για γνωστά fashion brands της Ελλάδας και του εξωτερικού, κυρίως στο Μιλάνο που διέμενε για πέντε χρόνια. Η μόδα την ενδιέφερε από 4 ετών, καθώς δεν άφηνε ποτέ τη μητέρα της να διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει. Τονίζει μάλιστα ότι η μόδα και το στυλ είναι για εκείνη ενδόμυχη ανάγκη. Ωστόσο, είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής και μιλάει 4 γλώσσες.

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Οι φωτογραφίες από το... ένοχο παρελθόν της που την εκθέτουν!

Αυτή είναι η παρουσίαση του ΣΚΑΙ για το συγκεκριμένο κορίτσι. Εμείς εδώ στο Youweekly.gr θα σας πάμε στην άλλη άκρη του... φεγγαριού!

Η Εφη Αναστασοπούλου είναι μια καταπληκτική κούκλα με καταγωγή από την όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο. Είναι ένα κορίτσι που δεν του χάρισαν τίποτα απολύτως. Για όλα πάλεψε σκληρά... Τόσο σκληρά που παραλίγο να οδηγηθεί στον θάνατο αφού φλέρταρε με την νευρική ανορεξία.

Όπως σας το γράφουμε! Η κοπέλα πήγε στην Ιταλία για δουλειά και συγκεκριμένα στο Μιλάνο το 2014. Εκεί εξαιτίας τις ψυχολογικής πίεσης του στρες και των απίστευτων συνθηκών δουλειάς η κοπέλα έφτασε κοντά στα 40 κιλά με ύψος 1.78!!!

Δείτε ακόμη: Σοκ! Θλίψη στη showbiz! Νεκρός από ναρκωτικά ο...

Η Εφη Αναστασοπούλου έφτασε στα όρια της ανορεξίας αλλά ευτυχώς με την στήριξη της οικογένειας της και των φίλων της το ξεπέρασε.

Σήμερα όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά για αυτή την δυσάρεστη εμπειρία ενώ συμβουλεύει τα νέα κορίτσια να μην ακούν τους μπούκερ που τις παροτρύνουν να χάνουν κιλά χωρίς έλεγχο.