Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: "Είχε πρόβλημα με την..." - Η αποκάλυψη που προκαλεί απορίες από στενό φίλο της ηθοποιού!

Τι δηλώσεις έκανε σε συνέντευξή του

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου:

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα μίντια λόγω της υγείας της που την αναγκάζει να εισέρχεται σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Το youweekly.gr έχει όλο το ιστορικό της υπόθεσης και σας το είχε αποκαλύψει σε παλαιότερο άρθρο (Διαβάστε εδώ). Ωστόσο όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως σχετικά με την "οδύσσεια" που περνάει αυτό τον καιρό η ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Νέος έρωτας στη ζωή της! Αυτός είναι ο μυστηριώδης άντρας που της έκλεψε την καρδιά!

Σε δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας της ηθοποιού προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή του Epsilon "Παιδία από σπίτι", ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως γνωρίζει την Τριαντάφυλλη από την ηλικία των 20 ετών κι έκτοτε διατηρούν στενή φιλία.

Δείτε ακόμη: Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο του Epsilon στον Πειραιά! Τι συνέβη στο λιμάνι;

Όπως λοιπόν αποκάλυψε:

"Έχει περάσει μια πολύ οδυνηρή περιπέτεια τα τελευταία χρόνια, που όπως έχω καταλάβει την οδηγεί μέσα κι έξω (σ.σ. από τα ψυχιατρικά ιδρύματα). Έχει ένα μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα κι εμείς της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε"

Δείτε ακόμη: Συγκλονισμένη η showbiz! Βρέθηκε νεκρός γνωστός τραγουδιστής μόλις 26 ετών, μέσα στο διαμέρισμα του...

Ο ίδιος μάλιστα προσέθεσε πως εύχεται ολόψυχα "να βγει αλώβητη μέσα από αυτή την περιπέτεια", η οποία ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου!